Labdarúgó NB I, 26. forduló
Kisvárda
1
Végeredmény
3
Debreceni VSC

90+6'
VÉGE

Véget ért a találkozó, győzött a Debrecen. 1–3

90+3'

Jó darabig nézték, hogy kap-e egy tizenegyest kezezés miatt a Kisvárda, de nem kapott, mert Dreskovicsot lökték a kezezése előtt.

90'

Öt perc a hosszabbítás.

90'
GÓL

GÓÓÓÓL! A HARMADIK DEBRECENI! Bódi kereste a lehetőséget a hazai tizenhatos előtt, inkább passzolt, méghozzá Manriquéhoz, aki 16 méterre a kaputól balra fordult, majd ballal a kapu jobb oldalába küldte a labdát. 1–3

87'
CSERE

Dzsudzsák helyett Manrique az utolsó percekre.

87'

KAPUFA! Nikolov jobb oldali szöglete átszállt a másik oldalra, majd Ötvös onnan tekerte középre, Matic pedig fejjel, 5 méterről a jobb kapufát találta el.

83'

A szöglet után Dreskovics fejese tartott a léc alá, Kovács ezt is kiütötte!

82'

Bódi kínálta meg nagyszerű passzal Dzsudzsákot, aki 11 méterről a kapu jobb oldalát vette célba, Kovács azonban bravúrral szögletre mentett.

74'
CSERE

74'
CSERE

Debreceni csere, Domingues helyett Bódi Ádám a pályán.

73'
CSERE

Széles Imre megsérült, mégis csatárt hozott be Feczkó Tamás. Wellington Nem a pályán.

68'
CSERE

Debreceni csere, Loncsar érkezett Szuhodovszki helyére.

65'
CSERE

Újabb hazai csere, Mesanovic helyére jött Ilievszki.

63'

Ferenczi vette észre a bal szélről, hogy 6 méterre a kaputól magára maradt Domingues, a labda kiválóan szállt középre, de a debreceni csatár nagy helyzetből nem találta el fejjel a kaput.

58'
CSERE

Makowski helyett pedig Matic játszik tovább.

58'
CSERE

Lucas helyett Melnik...

58'
CSERE

Kisvárdai cserék. Camaj helyett Szpaszics...

56'

Kovács röviden öklözött ki egy labdát, éppen Dzsudzsák elé, aki lágyan ívelt, a gólvonalon álló Ötvös viszont kifejelte a labdát.

54'
GÓL

GÓÓÓÓL! VEZET A DEBRECEN! Nagyon érett, az az igazság... Dzsudzsák kanyarított középre a tizenhatos bal sarka közeléből, középen Dominguesre nem jutott védő, ő pedig 6 méterről a kapu közepébe fejelt. 1–2

52'
Sárga lap

Cipetic rántotta vissza Dominguest, sárga lapot kapott.

50'

Jól meghajtja az első félidő elejét a Debrecen, de a Kisvárda egyelőre megúszta.

49'

Vajda a jobb oldalról küldött a tizenhatoson belülre kiváló beívelést, Domingues a kisvárdai kapu bal oldala közeléből nem kapura, hanem középre fejelt, ott azonban nem tudott egyetlen debreceni sem lecsapni a labdára, jöhetett a kirúgás.

47'

Jobb oldali Kisvárda-szöglet után Ötvös lőhetett 18 méterről, a pattogós labdát Megyeri biztosan fogta.

46'
Második félidő

Elkezdődött a második félidő, csere nincs.

45'
Szünet

Vége az első félidőnek, az állás döntetlen. 1–1

40'

A DVSC látogatóként eddig csupán egyszer – éppen Kisvárdán – úszta meg kapott gól nélkül – ezzel négyes egálban a mezőny végén áll. Idegenben a legutóbbi 6 fellépéséből csupán az újpestit tudta győzelemmel zárni –  3 iksz és 2 vereség mellett. 

38'
GÓL

GÓÓÓÓL! EGYENLÍTETT A DEBRECEN! Jött a debreceni ellentámadás, Duzsudzsák indította Vajdát, aki egy csel után 7 méterről, jobbról nagy erővel kilőtte a hosszú felsőt. 1–1

37'

Navrátil indult meg a debreceni kapu felé, a tizenhatos közelében bedobott még egy jó cselt, aztán elrontotta...

35'

Hűha! Camaj a tizenhatos bal sarka közeléből középre tekert, Mesanovic lemaradt a labdáról, Megyeri kiütötte, éppen Nikolov fejére, onnan ment mellé a labda...

34'

Camaj ugrott meg egy kontrával, már csak Dreskovicsot kellett volna kicseleznie, de nem tudta, válogatottbeli csapattársa elszedte tőle a labdát.

33'

Többnyire a Debrecen támad, de eddig nem tudta feltörni a hazai védelmet.

26'

2021-ben és 2022-ben a várdaiak 5 meccsen át nem kaptak ki a Debrecentől (3 győzelem, 2 döntetlen), a tavalyi 3 találkozójukból viszont egyet sem tudtak megnyerni ellene (1 iksz, 2 vereség).

25'

Ferenczi kapott kiváló átadást, maga maradt a kapussal szemben 8 méterre a kaputól, azonban a becsúszó Ötvösben elakadt a lövése.

23'
Sárga lap

Ötvös kapott sárga lapot, mert visszahúzta Bárányt.

21'

Bárány kapott jó indítást, már a tizenhatos közelében járt, amikor elmerengett azon, hogy kinek passzoljon, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy odalegyen a helyzet.

17'

Dzsudzsák trükkös szabadrúgására Baranyai indult meg a védők mögé, de kicsit hosszú volt neki, ebből nem lett helyzet.

15'

Debreceni lehetőségek egymás után, bár lövésig egyszer sem jutottak a vendégek.

7'

A Várkerti Stadionban 7-szer csaptak össze, az első 4 találkozón nem termett babér a DVSC-nek: sorrendben 3–0, 1–0, 2–1 és 1–0 volt az eredmény a hazaiak javára. 2022 júliusában 2–2-re, tavaly decemberben 0–0-ra végeztek, míg az egyetlen debreceni siker az előző márciusban, a már távozott Dorian Babunszki góljával jött össze nekik (0–1).

7'

Jobb oldali kisvárdai szöglet után Jovicic fejelt gyengén, Megyeri könnyen fogta a labdát.

5'
GÓL

GÓÓÓÓÓL! VEZET A KISVÁRDA! A jobb oldalon futott a hazai akció, Camaj gurított vissza az alapvonal közeléből, Mesanovic azonnal lőtt 9 méterről, a labda megpattant Baranyai, így került a jobb alsóba. 1–0

2'

A 15. élvonalbeli ütközetük következik ebben a párharcban, a szabolcsiak minimális különbséggel állnak jobban, a mérleg 6 kisvárdai győzelem, 3 iksz, 5 Loki-siker, a gólkülönbség viszont 19–18 a hajdúságiak javára. 

Meccs indítása

Elkezdődött a találkozó, a Kisvárda tiszta pirosban, a Debrecen tiszta fehérben játszik.

Szeretettel köszöntjük kedves olvasóinkat! Hamarosan kezdődik Kisvárdán a Kisvárda–Debrecen mérkőzés a labdarúgó NB I 26. fordulójából. Tartsanak velünk!