Munkatársunktól 2022.05.15 13:38 Frissítve: 2022.05.15 14:42

Videó: Simán el tudom képzelni magyar kapitányként – Görög Zita párjáról, Laczkó Zsoltról

A korábbi válogatott labdarúgó, a Marco Rossi szövetségi kapitány pályaedzőjeként dolgozó Laczkó Zsolt, valamint nála hét évvel idősebb modell kedvese, Görög Zita volt Csisztu Zsuzsa legutóbbi vendége. Közös gyermekük, Timon igazi ajándék az életükben, akiből persze Laczkó nem bánná, ha labdarúgó lehetne a jövőben.

 

Amikor összeköltöztünk, már akkor megtervezte az edzői pályáját – mesélte megismerkedésükről Görög Zita. – Hozott egy kockás füzetet és elmagyarázta, hogy ebben vannak a taktikai lépések. Erre én kinevettem, pedig ő már készült erre akkor is.”

Zsolti nagyon komolyan vette az első perctől kezdve a kapcsolatunkat. De én féltem, egyrészt a jóképű focista és a modell sztereotípiáktól, de Zsolt egy percig sem foglalkozott ezekkel és ez engem is megnyugtatott” – árulta el Görög Zita.

Nem érdekelt a korkülönbség, nem agyaltam túl, jól akartam magam érezni Zitával – mesélte Laczkó Zsolt. – Első pillanatra szimpatikus volt. Gyönyörű volt és maga az ember fogott meg, az a mélység, ami benne van. Engem nehezen tudnak mások befolyásolni.”

Harminchét voltam, amikor megismerkedtünk, volt két nagy gyerek, negyvenéves koromig akartam bevállalni egy harmadikat – vette át a szót a modell. – Zsolt persze benne lenne, de negyedszerre már nem biztos, hogy végig tudnám csinálni az éjszakázást.”

Görög Zita elismerte, hogy nem ért a labdarúgáshoz, de lenyűgözi az a maximalizmus, ahogy Zsolt közelít a szakmájához. „Én simán el tudom képzelni, hogy egyszer Zsolt legyen a magyar válogatott szövetségi kapitánya” – jelentette ki.

A sztárpárral készült teljes interjút a Csisztu Sport Cast legfrissebb epizódjában láthatják:

2022.06.30 22:31:32

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Szoboszlai Dominik nekem kicsit olyan, mint Marco Rossi. Hiszek benne, hogy őket nem a vakszerencse és a véletlenek sorozata, hanem a kitartásuk és a következetesen elvégzett sok munka viszi előre lépésről lépésre.

2022.06.28 22:53:18

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. A napokban vertük meg a vezetésével Angliát oda-vissza.

2022.06.28 09:08:48

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

Az Omonia Nicosia védőjének teljesült a vágya: ötvenedszer is magára ölthette a címeres mezt.

2022.06.21 23:56:34

Magyar válogatott CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A természeti népek többnyire emberfeletti magyarázatokat keresnek a sohasem látott, csodaszámba menő eseményekre. Én találkoztam a csoda emberi léptékű magyarázatával is. Kolbászt evett, sört ivott, és a futballról mesélt.

2022.06.21 23:51:16

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Nagy Zsolt nekem kissé olyan, mint a másik oldalon Fiola Attila.