Válogatott: Schäfer, Kleinheisler és Szalai Attila keltette a legjobb benyomást

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.09.03. 17:53
null
A magyar válogatottból Schäfer András (13) teljesítményét értékelték a legtöbbre az NSO olvasói (Fotó: Szabó Miklós)
Csupán öt játékos, Gulácsi Péter, Varga Kevin, Szalai Attila, Kleinheisler László és Schäfer András zárt ötösnél jobb átlaggal a Magyarország–Anglia (0–4) világbajnoki selejtezőt értékelő olvasói szavazáson. A Nemzeti Sport Online-on voksolók szerint az angoloknál – történetesen az első három gól szerzői – Raheem Sterling, Harry Kane és Harry Maguire voltak a legjobbak.

 

Schäfer András 5.4-es átlaggal zárt, összesen 9670 voks alapján. Ezzel a többi osztályzathoz képest jelentős előnnyel bizonyult a legjobbnak, a második helyen Kleinheisler László 5.25, a harmadikon Szalai Attila 5.19-es értékelést kapott. A legjobb öt közé Varga Kevin és Gulácsi Péter fért még be.

Érdekesség, hogy viszonylag nagy szakadékkal, több mint háromtizedes lemaradással követi az „ötösöket” a hatodik legjobbnak szavazott, a válogatottban csütörtök este bemutatkozó Sallói Dániel (4.7). Mellette még négyen zártak négyes felett, Willi Orbán, Sallai Roland, Fiola Attila és Szoboszlai Dominik.

A legrosszabb teljesítményt Szalai Ádám (3.99), Bolla Bendegúz (3.71) és Kecskés Ákos (3.34) nyújtotta olvasóink szerint.

Ezúttal az ellenfél, azaz a négygólos sikert arató angol válogatott tagjainak teljesítményét is osztályozhatták: itt a csapatkapitány Harry Kane teljesítményét látták a legjobbnak olvasóink (6.85). A legrosszabb osztályzatot a kapus, Jordan Pickford kapta (5.39) a szigetországiak közül. Ő az egyetlen, akit, ha összefésüljük az átlagokat, a legjobb magyar legalább megelőz.

Az értékelésbe azok a futballisták kerülhettek be, akik a Nemzeti Sport osztályzási szabályainak megfelelően legalább 30 percet a pályán töltöttek.

A magyar válogatott legközelebb szeptember 5-én, Albániában lép pályára. A vb-selejtező 18 órakor kezdődik.

SZAVAZÁS

Értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

SZAVAZÁS

Értékelje az angol játékosok teljesítményét!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


EURÓPAI VB-SELEJTEZŐK
4. FORDULÓ
I-CSOPORT

Magyarország–Anglia 0–4 (0–0)
Budapest, Puskás Aréna, 60 000 néző. Vezette: Cakir (török)
Magyarország:
Gulácsi – Kecskés Á., Orbán, Szalai A. – Bolla B. (Varga K., 70.), Kleinheisler (Gazdag, 82.), Szoboszlai, Schäfer, Fiola – Sallai R. (Sallói D., 66.), Szalai Á. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Anglia: Pickford – K. Walker, Stones, Maguire, Shaw – Ka. Phillips, Rice (J. Henderson, 88.) – Sterling, Mount (Lingard, 84.), Grealish (Saka, 88.) – Kane. Szövetségi kapitány: Gareth Southgate
Gólszerző: Sterling (55.), Kane (63.), Maguire (69.), Rice (87.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik