nemzetisport.hu 2015.11.19 01:32 Frissítve: 2015.11.19 02:11

NS: kétoldalas poszter a válogatottról! Lovrencsics szívéig hatoló szurkolók

A Nemzeti Sport csütörtöki számában kétoldalas posztert találhat az Eb-részvételt kiharcoló magyar labdarúgó-válogatottról. Keresse az újságárusoknál!

 

A POSZTERT (AMELYNEK A MÁSIK OLDALA LEGYEN MEGLEPETÉS!) A CSÜTÖRTÖKI NEMZETI SPORTBAN TALÁLHATJA

A Nemzeti Sport csütörtöki számából:

Még mindig a labdarúgó-válogatottról. Lovrencsics Gergővel Borsi Gergely készített interjút, s mint kiderült, a támadó szívéig hatolt a szurkolók felejthetetlen ünneplése, még most is beleborzong, ha eszébe jut a pillanat, amikor biztossá vált, hogy a válogatott kijutott az Európa-bajnokságra.

A Norvégiában légióskodó Kovács Pétert a skandináv reakciókról faggattuk. Andreas Möller Németországban arról beszélt, a szakmai stáb hogyan készült fel az Eb-pótselejtezőre, előfordult, hogy Bernd Storck az éjszaka közepén rendelte magához, mert „támadt egy ötlete”.

Galambos Dániel pedig arról ír, hogy ezzel a sikerrel mi változhat meg a magyar futballban, s persze játszottunk is egy kicsit, összeállítottuk a magunk álom- és rémálomcsapatát, s a legutóbb világversenyen résztvevő, 1986-os válogatott tagjait is megkérdeztük a mostani sikerről.

A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntője sem telt el meglepetések nélkül. A Ferencváros több mint egy év után kapott ki magyar csapattól, a másodosztályú (!) Csákvár győzte le a zöld-fehéreket, persze ettől még a Fradi jutott tovább. De vajon hogyan reagált a vereségre Thomas Doll, a fővárosiak szakvezetője, és mint mondott a „kis” Nyilasi, aki oroszlánrészt vállalt a Csákvár sikeréből. Talán még ennél is nagyobb szenzáció, hogy a Puskás Akadémia és a DVTK után a Honvédot is kiverte a kupából a Kozármisleny, avagy egy kis csapat nagy skalpjai. Tudósítások, vélemények.

Ha csütörtök, akkor lehet nosztalgiázni a Népsport-mellékletünkkel. Ezen a héten felidézzük az olasz átok megtörését, Farkas Gizi klasszisát, az újvidéki sakkdiadalt és a Fradi esetét a 100 százalékkal.

2021.07.20 14:03:05

Magyar válogatott THURY GÁBOR

Noha a magyar futballválogatott gyengélkedett, a vezetők nem mondták le a brazilok riói meghívását.

2021.07.15 22:41:39

Magyar válogatott N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Mészöly Kálmánban mintha a tárt karú szeretet hajlamát, s a fékezhetetlen – nem rossz értelemben vett! – „dúvadságot” gyúrta volna össze a Teremtő, ami így egyben a lebírhatatlan életörömöt, életakaratot mutatja nekünk.

2021.07.15 22:14:35

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Örüljünk annak, hogy csakhamar kettő lesz az egyből.

2021.07.14 23:11:43

Magyar válogatott KAMLER JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Tökéletesen behatárolható a profi labdarúgásban betöltött szerepe.