NS: kétoldalas poszter a válogatottról! Lovrencsics szívéig hatoló szurkolók

Vágólapra másolva!
2015.11.19. 01:32
null
A POSZTERT (AMELYNEK A MÁSIK OLDALA LEGYEN MEGLEPETÉS!) A <a href="http://www.nemzetisport.hu/eujsag" target="_blank"><strong>CSÜTÖRTÖKI NEMZETI SPORTBAN</strong></a> TALÁLHATJA
Címkék
A Nemzeti Sport csütörtöki számában kétoldalas posztert találhat az Eb-részvételt kiharcoló magyar labdarúgó-válogatottról. Keresse az újságárusoknál!

A Nemzeti Sport csütörtöki számából:

Még mindig a labdarúgó-válogatottról. Lovrencsics Gergővel Borsi Gergely készített interjút, s mint kiderült, a támadó szívéig hatolt a szurkolók felejthetetlen ünneplése, még most is beleborzong, ha eszébe jut a pillanat, amikor biztossá vált, hogy a válogatott kijutott az Európa-bajnokságra.

A Norvégiában légióskodó Kovács Pétert a skandináv reakciókról faggattuk. Andreas Möller Németországban arról beszélt, a szakmai stáb hogyan készült fel az Eb-pótselejtezőre, előfordult, hogy Bernd Storck az éjszaka közepén rendelte magához, mert „támadt egy ötlete”.

Galambos Dániel pedig arról ír, hogy ezzel a sikerrel mi változhat meg a magyar futballban, s persze játszottunk is egy kicsit, összeállítottuk a magunk álom- és rémálomcsapatát, s a legutóbb világversenyen résztvevő, 1986-os válogatott tagjait is megkérdeztük a mostani sikerről.

A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntője sem telt el meglepetések nélkül. A Ferencváros több mint egy év után kapott ki magyar csapattól, a másodosztályú (!) Csákvár győzte le a zöld-fehéreket, persze ettől még a Fradi jutott tovább. De vajon hogyan reagált a vereségre Thomas Doll, a fővárosiak szakvezetője, és mint mondott a „kis” Nyilasi, aki oroszlánrészt vállalt a Csákvár sikeréből. Talán még ennél is nagyobb szenzáció, hogy a Puskás Akadémia és a DVTK után a Honvédot is kiverte a kupából a Kozármisleny, avagy egy kis csapat nagy skalpjai. Tudósítások, vélemények.

Ha csütörtök, akkor lehet nosztalgiázni a Népsport-mellékletünkkel. Ezen a héten felidézzük az olasz átok megtörését, Farkas Gizi klasszisát, az újvidéki sakkdiadalt és a Fradi esetét a 100 százalékkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik