FFT/V. Sz. 2021.08.03 16:06 Frissítve: 2021.08.03 16:25

FFT: jelentés a magyar válogatott főhadiszállásáról, Telki, édes Telki

A pandémia alatt felújított edzőközpontban remekül készülhetett az Európa-bajnokság meccseire a magyar válogatott, amely a torna idején végig betartotta az európai szövetség szigorú előírásait.

Hírlik, az izlandiak már rég kinézték maguknak – csak hát elbukták az Európa-bajnoki pótselejtezőt… Rebesgetik, a portugálok mélyen a zsebükbe nyúltak volna, hogy egy-két hetet ott töltsenek – nagy bánatukra a „régi bérlő” elsőbbséget élvezett… Mondják, mások is szemezgettek vele, de ők is kénytelenek voltak tudomásul venni, hogy van előttük valaki a sorban…

Május 2-án volt tizenkét éve, hogy a 6.5 hektáron elterülő, csaknem hárommilliárd forintos beruházás keretében felépített Pest megyei bázis megnyitotta kapuit. Magyarország nemzeti együttese azóta nemcsak állandó, hanem csodálatos otthonra is lelt ott. Nem véletlen, hogy a fentebb említett válogatottak úgy tervezték, jobban mondva, abban bíztak, hogy ha Budapesten játszanak, megszállhatnak Telkiben. Mint ahogyan az sem véletlen, hogy a Liverpool korosztályos csapatai már többször jártak itt, és amikor legutóbb elbúcsúztak, abban a reményben tették, hogy hamarosan visszatérhetnek.

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!
 

2021.09.22 23:05:45

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Már a látszatra sem ügyelnek, vérlázító cinizmussal sújtanak bennünket.

2021.09.22 23:09:45

Magyar válogatott KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Leginkább szurkolók ők, kellő fanatizmussal, óriási lelkesedéssel, némileg azért fejleszthető énektudással, és kifejezetten előnyös lesz mindenkinek, amikor azt a néhány tucatnyi problémásabb egyént végre kihajítják maguk közül. Ötven ember miatt kitiltani ötvenezret, legalábbis szemétség.

2021.09.21 22:11:41

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Az október 9-i, Albánia elleni találkozón nem lehetnek nézők.

2021.09.13 19:04:52

Magyar válogatott THURY GÁBOR

Az egyetlen magyar aranylabdás futballistára néhány góljának felidézésével emlékezünk.

2021.09.14 21:26:46

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Volt idő, amikor szinte naponta együtt utaztunk a metrón a ma nyolcvan esztendeje született Albert Flóriánnal. Ő a Fradi-pályára ment, én a szerkesztőségbe. Beszélgettünk sok mindenről, de hiába éreztem, hogy elfogad, éppen olyan elfogódottság volt bennem, mint amikor egy kisgyerek találkozik az ideáljával.