Sturm: Szabics befejezi, a vezetőség tagja lesz - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.23. 11:33
null
Szabicsot már nem láthatjuk többet a pályán a Sturm Graz játékosaként? (Fotó: Reuters, archív)
Sajtóhírek szerint nem várja meg a szezon végét karrierje befejezésével Szabics Imre: az osztrák élvonalbeli Sturm Graz labdarúgócsapatának magyar válogatott támadója már a héten szögre akasztja cipőjét és a klub menedzsmentjében vállal munkát.

Mint arról beszámoltunk, Szabiccsal már nem számol a Sturm Graz, melynek ügyvezetője, Gerhard Goldbrich megszellőztette: a 32 éves csatár kitölti 2014 nyaráig érvényes szerződését, majd állást kap a klubnál.

„Szabics Imre kitölti jelenlegi szerződését, majd újat kap lejárta után. Azt azonban még nem tudjuk, milyen szerepkörben. Hamarosan elvégzi az A licences edzői tanfolyamot, de a felsőbb vezetőségben vagy a játékosmegfigyelői stábban is el tudjuk képzelni. Azt nem szeretnénk, ha fele idejét vezetőségi tagként, a másikat edzőként töltené" – mondta múlt héten Gerhard Goldbrich, a Sturm Graz ügyvezetője.

A sturm12.at legújabb beszámolója szerint Szabics már a héten befejezi játékos-pályafutását, és munkát vállal a Sturm Graz menedzsmentjében. A portál úgy tudja, az osztrák klub már hétfőn bejelentheti a visszavonuló magyar támadó szerződésének részleteit.

Szabics Imre sejtelmesen csak annyit írt hétfőn az egyik közösségi oldalra, hogy „hamarosan jelentkezik". A magyar támadó a sturm12.at-nak elmondta: szerdán majd többet tud mondani, egyelőre nincs minden részlet kidolgozva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik