Hajduk: hálás szavak és ölelés volt Gyurcsó jutalma – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.15. 13:36
null
Gyurcsó Ádám a hétvégi meccsen (Fotó: hajduk.hr)
Nagyon fontos győzelmet aratott a hétvégén a Hajduk Split a horvát labdarúgó-bajnokságban, méghozzá nem kis részben Gyurcsó Ádámnak köszönhetően.

A Lokomotiva Zagreb otthonában addig 0–0-ra álló meccs a 80. percben dőlt el: a bal oldalon labdát kapó Gyurcsó Ádám meghintáztatta védőjét, majd középre játszott, és a házi góllövőlistát vezető Jairo a bal sarokba lőtt.

A 11. bajnoki gólját szerző brazil már az ünnepléskor is hosszasan ölelgette a magyar légióst, és az újságíróknak nyilatkozva sem feledkezett meg róla.

„Magunknak nehezítettük meg a meccset azzal, hogy a korábbi helyzeteinket elpuskáztuk, de a végén aztán Ádámtól tökéletes passzt kaptam, csak arra kellett ügyelnem, hogy el ne rontsam a nagy lehetőséget – mondta Jairo. – Nagyon fontos volt, hogy ezen a kiélezett meccsen mi nyerjünk. Most már közel vagyunk az európai kupakvalifikációhoz, az önbizalmunk töretlen, és nagyon bízom benne, hogy a végén ünnepelhetünk. Még egyszer köszönet Gyurcsónak a gólpasszért!”

A HAJDUK GYŐZTES GÓLJA

A bajnokságból hét forduló van hátra, a Hajduk (47 pont) a negyedik helyen áll az Osijek (50) mögött, a Gorica (45) és a Lokomotiva (44) előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik