Norvégia: Aranyharc? Jó móka lesz! - véli a magyar légiós

Vágólapra másolva!
2012.10.02. 14:40
Kovács Péter a hétvégi fordulóban tizenegyest harcolt ki, így kulcsszerepe volt abban, hogy klubja, a Strömsgodset győzött, és nem kis meglepetésre továbbra is kiváló pozícióban verseng a bajnoki címért a norvég labdarúgó-bajnokságban.

„Nagyon érdekes ősznek nézünk elébe, pénteken ugyebár a Valerenga ellen játszunk, aztán jön a Molde elleni meccs. Jó móka lesz! Én egyáltalán nem érzem a terhet a vállunkon, edzeni és meccset játszani egyaránt imádok" – mondta a bajnokságban eddig kilenc gólt szerző magyar játékos a Nettavisen oldalnak, majd kérdésre válaszolva ráközelített a bajnoki címhez fűzött reményekre.

„Szerintem jó esélyünk van az aranyéremre. Tudom, nyert a Molde és most vezet, de a hátralévő hat forduló bennünket is jó lehetőségekkel kecsegtet. S mint mondtam, nincs rajtunk nyomás. Míg mi az esélytelenek nyugalmával készülhetünk, két nagy vetélytársunk, a Molde és a Rosenborg súlyos milliókat költött játékosokra, hogy eredményt érjen el, szóval nekik inkább van izgulnivalójuk."

Ron Delia, a drammeniek vezetőedzője hasonló szellemben nyilatkozott, mondván: rendkívül büszke összetartó csapatára, és arra, hogy „tégláról téglára" építkezve eljutottak a bajnoki cím küszöbéig – legyen bármi a végeredmény. A Strömsgodset pillanatnyilag a második helyen áll a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik