nemzetisport.hu 2014.11.27 09:19 Frissítve: 2015.03.30 01:44

Pápa: a Fradi kölcsönjátékosa csak egy hónapra dőlt ki

Mint arról beszámoltunk, Csilus Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa középpályása bokasérülést szenvedett a Budapest Honvéd elleni (1–1) hétvégi bajnoki mérkőzésen. A Ferencváros kölcsönjátékosáról Szemán György klubigazgató korábban azt mondta, két-két és fél hónap kihagyás vár rá, ám később kiderült, nincs ekkora baj.

 

„Köszönöm szépen, egyre jobban vagyok, főleg az előzményeket tekintve – mondta mosolyogva a lombardfcpapa.hu-nak Csilus Tamás, majd felidézte, mi történt a Honvéd elleni mérkőzésen. – Kaptam egy indítást, aztán a Budapest Honvéd belső védőjével ütköztünk, a lábam aláfordult, ráadásul a védő is ráesett. Először zsibbadást éreztem, majd felálltam, és végeztem két-három kitámasztást, ám ekkor éreztem, hogy súlyosabb a baj. Amikor levettük a cipőt és a sportszárat, akkor láttam, hogy van egy kisebb méretű »kézilabda« a bokám helyén.”

„Az első diagnózis a pálya mellett az volt, hogy valószínűleg eltört a bokám. A félidőben egy mentőautó bevitt a pápai Gróf Esterházy Kórházba, ahol azonnal megröntgenezték a lábam, és akkor megállapították, hogy törés szerencsére nincs, azonban beszakadt a bokaszalagom. A lábam rögzítőgipszet kapott, majd Budapesten a Ferencváros orvosa is megvizsgált vasárnap délelőtt. Azt mondják a szakemberek, legrosszabb esetben egy hónapot kell kihagynom, de ha jól alakulnak a dolgok, lehet, hogy kevesebb időt. Addig különféle fizioterápiás kezeléseket kapok, mellette erősítek, hiszen ha a bokám újra terhelhető lesz, akkor fontos, hogy ne kelljen mindent a nulláról kezdenem. Be van kötve a lábam, már a séta is megy” – bizakodott a fiatal középpályás.

2020.12.01 15:36:00

Labdarúgó NB I P. K.

Fókuszban a PAFC–Honvéd meccs, a forduló visszatérője, Polgár Kristóf és a Budafok kapusa, Póser Dániel.

2020.11.29 18:23:40

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Folytatja a mélyrepülést Bódog Tamás csapata, amely maradt a tabella végén.

2020.11.29 13:11:05

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A kövesdiek hétmeccses nyeretlenségi sorozatot zártak le a borsodi rangadó megnyerésével.

2020.11.29 08:52:10

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az FTC sportmenedzsere azt mondja, ha még aktív játékos lenne, örömmel dolgozna Rebrov keze alatt.