nemzetisport.hu 2014.11.27 09:19 Frissítve: 2015.03.30 01:44

Pápa: a Fradi kölcsönjátékosa csak egy hónapra dőlt ki

Mint arról beszámoltunk, Csilus Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa középpályása bokasérülést szenvedett a Budapest Honvéd elleni (1–1) hétvégi bajnoki mérkőzésen. A Ferencváros kölcsönjátékosáról Szemán György klubigazgató korábban azt mondta, két-két és fél hónap kihagyás vár rá, ám később kiderült, nincs ekkora baj.

 

„Köszönöm szépen, egyre jobban vagyok, főleg az előzményeket tekintve – mondta mosolyogva a lombardfcpapa.hu-nak Csilus Tamás, majd felidézte, mi történt a Honvéd elleni mérkőzésen. – Kaptam egy indítást, aztán a Budapest Honvéd belső védőjével ütköztünk, a lábam aláfordult, ráadásul a védő is ráesett. Először zsibbadást éreztem, majd felálltam, és végeztem két-három kitámasztást, ám ekkor éreztem, hogy súlyosabb a baj. Amikor levettük a cipőt és a sportszárat, akkor láttam, hogy van egy kisebb méretű »kézilabda« a bokám helyén.”

„Az első diagnózis a pálya mellett az volt, hogy valószínűleg eltört a bokám. A félidőben egy mentőautó bevitt a pápai Gróf Esterházy Kórházba, ahol azonnal megröntgenezték a lábam, és akkor megállapították, hogy törés szerencsére nincs, azonban beszakadt a bokaszalagom. A lábam rögzítőgipszet kapott, majd Budapesten a Ferencváros orvosa is megvizsgált vasárnap délelőtt. Azt mondják a szakemberek, legrosszabb esetben egy hónapot kell kihagynom, de ha jól alakulnak a dolgok, lehet, hogy kevesebb időt. Addig különféle fizioterápiás kezeléseket kapok, mellette erősítek, hiszen ha a bokám újra terhelhető lesz, akkor fontos, hogy ne kelljen mindent a nulláról kezdenem. Be van kötve a lábam, már a séta is megy” – bizakodott a fiatal középpályás.

2020.11.24 08:40:36

Labdarúgó NB I HEGYI TAMÁS

1930-ben már kolumnákat írtak róla a lapok. Egy frissen érettségizett, aki a Ferencvárosba tartott.

2020.11.22 23:00:46

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Ami most történik velünk a honi labdarúgás világában, az tényleg maga a ragyogás, rivalda, ott lenni a Bajnokok Ligájában a Barcelona, a Juventus, a Dinamo Kijev legjobbjaival szemben, készülni a német, a francia, a portugál klasszisok ellen.

2020.11.22 15:48:24

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A két sokat hibázó csapat közül az nyert, amelyik sokkal jobban sáfárkodott az ellenfél védelmi hibáival.

2020.11.21 22:53:29

Labdarúgó NB I L. P. I.

2020.11.21 21:15:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Mintha a tehetetlenség kötne béklyót a nemes szándékra.