NB I 2022–2023: megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma!

Vágólapra másolva!
2022.08.03. 18:37
Ha labdarúgó NB I-es rajt, akkor Nemzeti Sport Magazin. Hagyományainkhoz híven ezúttal is összeállítottuk 100 oldalas magazinunkat, amelyben minden fontos és érdekes információt megtalálnak az élvonal csapatairól. Amellett, hogy elemezzük a tizenkét együttes elmúlt idényét, előre is tekintünk, hogy mire számíthatnak a 2022–2023-as kiírásban. Bemutatjuk az NB I-es csapatok edzőit, legjobb nyári fogásait és ifjú reménységeit.

Emellett interjút készítettünk a bajnoki címvédő Ferencváros válogatott kapusával, Dibusz Dénessel, s összefoglaltuk a gólkirály, Ádám Martin pályafutásának legfontosabb pillanatait. A Vasas-sztoriban arra igyekeztünk választ találni, miért kellett az angyalföldi együttes szurkolóinak négy évet várniuk, míg kedvenceik visszakerültek a legjobbak közé. Magazinunkban az elmúlt 120 esztendő azon idényeinek legjobb, legérdekesebb eseteit is felidézzük, amelyek tíz, húsz, harminc, negyven – és így tovább – évvel ezelőtt történtek. Dibusz Dénessel, s összefoglaltuk a gólkirály, Ádám Martin pályafutásának legfontosabb pillanatait. A Vasas-sztoriban arra igyekeztünk választ találni, miért kellett az angyalföldi együttes szurkolóinak négy évet várniuk, míg kedvenceik visszakerültek a legjobbak közé. Magazinunkban az elmúlt 120 esztendő azon idényeinek legjobb, legérdekesebb eseteit is felidézzük, amelyek tíz, húsz, harminc, negyven – és így tovább – évvel ezelőtt történtek.

100 oldalas kiadványunkban természetesen a labdarúgó NB I 2022–2023-as kiírásának teljes programját is megtalálják. Keresse az újságárusoknál!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik