FTC: Rodenbücher majdnem Paksra került az Üllői út helyett

Vágólapra másolva!
2010.08.20. 14:58
A Ferencváros labdarúgója, Rodenbücher István az FTC Baráti Kör hivatalos honlapjának adott interjújában többek között beszélt arról is, hogy a nyáron majdnem Paksra szerződött, mielőtt a zöld-fehérek megkeresték volna.

Rodenbücher az előző szezon végén ingyen igazolhatóvá vált, miután lejárt a szerződése az MTK-nál, így sok csapat érdeklődését felkeltette.

„Az utóbbi időkben már nem igazán voltak meg az anyagi feltételek az MTK-nál, és a menedzseremmel másfél éve próbálkoztunk egy másik egyesületet keresni. Sikerült kibekkelnem az MTK-nál a szerződésem lejártát, így szabadon igazolhatóvá váltam. Ezáltal válogathattam a kérők között. Nagyon sokáig úgy volt, hogy Paksra fogok kerülni, ott a vezetővel, Haraszti Zsolttal nagyon jó kapcsolatban vagyok. Ők már elég régóta szerették volna, hogy lemenjek hozzájuk" – nyilatkozta a 26 éves védő az ftcbaratikor.hu-nak.

„Ezen kívül Szombathelyről kerestek Illés Béláék, vele még játszani is volt szerencsém egy fél évig. Kecskemétről is volt megkeresésem, de amint szólt Igaz Andris, azonnal döntöttem és a Fradira esett a választásom. Innentől kezdve már nem volt kérdés, hogy hova fogok igazolni. Ahogy említettem, a Pakssal már egy éve beszélgettünk az odaszerződésemről, és szinte már meg is egyeztünk mindenben, de ahogy megkeresett a Fradi, én igent mondtam."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik