nemzetisport.hu 2019.07.01 15:20 Frissítve: 2019.07.02 12:39

Fehérvár: albán utánpótlás-válogatott szélső érkezhet – sajtóhír

Az infosport.mk információi szerint a Mol Fehérvár FC kiszemelte a Partizani Tirana 24 éves, korábban a macedón és az albán utánpótlás-válogatottban is pályára lépő szélsőjét, Jasir Asanit. Ugyanakkor az északmacedóniai portál szerint a piros-kékek letettek korábbi kiszemeltjük, Viszar Muszliu megszerzéséről.

 

Az infosport.mk beszámolója szerint az északmacedón, albán kettős állampolgár Jasir Asani 550 ezer eurónak megfelelő összegért válthat klubot, s igazolhat a Partizani Tiranától a Mol Fehérvár FC-be.

A jobb és bal szélen is bevethető, ballábas szélső 2015 végéig a macedón utánpótlás-válogatottakban szerepelt, majd 2016-tól az albán U21-ben lépett pályára, a felnőttek között még nem kapott lehetőséget.

A Transfermarkt 350 ezer euróra becsüli a játékos értékét, míg az északmacedóniai lap beszámolója szerint a Partizani Tirana 550 ezer eurót kérne érte a legutóbb Mol Vidinek, hétfőtől Mol Fehérvár FC-nek nevezett csapattól.

Szintén az infosport.mk cikke számolt be arról, hogy a székesfehérváriak már letettek a korábbi kiszemeltjük, a szintén 24 éves Viszar Muszliu megszerzéséről, miután az északmacedóniai válogatottban 15-ször szereplő védőért túl sokat kért klubja, az északmacedón élvonalban szereplő KF Shkëndija. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Kovács Dániel (Soroksár), Ivan Petrjak (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, legutóbb kölcsönben Ferencváros), Rus Adrián (romániai, PAFC, legutóbb kölcsönben Sepsi OSK – Románia)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:
Réti Patrik (?, BFC Siófok), Szabó Bence (?, Diósgyőri VTK), Tóth Bence (?, Vasas FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Jasir Asani (Partizani Tirana – Albánia), Funsho Bamgboye (nigériai, Haladás), Bruno Duarte da Silva (brazil, FK Lviv – Ukrajna), Halmai Ádám (Haladás, próbajáték), Viszar Muszliu (északmacedón, Shkëndija – Észak-Macedónia), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Nyári Patrik (Haladás, próbajáték), Pascal Struijk (holland, Leeds United – Anglia), Zsóri Dániel (Debreceni VSC)
Távozók: Bévárdi Zsombor (Vasas-kölcsön után Debreceni VSC), Joan Campins (spanyol, szabadon igazolható), Hársfalvi András (szabadon igazolható), Sós Bence (PAFC, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Elvir Hadzic
(bosnyák), Hangya Szilveszter (Bp. Honvéd), Boban Nikolov (északmacedón, Brescia – Olaszország) 

2021.09.27 17:02:03

Labdarúgó NB I Munkatársunktól

A felcsúti futballklub elnöke Alcsútdobozon vette el az ismert televíziós műsorvezetőt, voltak vendégek a futballvilágból is.

2021.09.26 16:34:52

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A Fradi sorozatban kilencedszer nyert odahaza a lila-fehérek ellen, pedig az Újpest emberhátrányban sem adta fel.

2021.09.26 13:02:17

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bár megszerezte a vezetést a Debrecen Kisvárdán, megtartani már nem tudta az előnyt.