Holczer Ádám: „Elvileg nem lehetett volna fáradt a csapat”

Vágólapra másolva!
2008.09.08. 16:33
Ötlettelen, gyenge játékkal is nyerni tudott az idei harmadik hazai találkozóján a Ferencváros a jól küzdő, de sok hibával játszó Jászberény ellen a másodosztály Keleti csoportjában. A Ferencváros kapusa, Holczer Ádám és a védő, Csiszár Zoltán az NSO TV-nek nyilatkozott a mérkőzés után. A zöld-fehérek fiataljai Bobby Davison vezetőedzővel ellentétben nem a rossz talajt okolják a gyenge játék miatt, hanem a könnyen átjárható középpályát.
Paul Shaw gólja döntött
Fotó: Németh Ferenc
Paul Shaw gólja döntött
Paul Shaw gólja döntött
Fotó: Németh Ferenc
Paul Shaw gólja döntött

„Elvileg nem lehetett volna fáradt a csapat, hiszen a hétközi Szigetszentmiklós elleni Magyar Kupa-találkozóhoz képest más összetételben játszottunk a Jászberény ellen.”– mondta Holczer Ádám közvetlen a találkozó után.

Ennek ellenére, ahogy Csiszár Zoltán is fogalmazott, meglehetősen tompa volt a ferencvárosi együttes, rengeteget hibáztak a középpályán, és csak a szerencsének, illetve a jászberényi játékosoknak köszönhették az újabb blama elkerülését.

HOLCZER ÉS CSISZÁR NYILATKOZATA A GYENGE JÁTÉK OKAIRÓL



A Ferencváros legközelebb a bajnokságban szeptember 15-én előző szezonbeli nagy riválisa, a Szolnok ellen lép pályára, ismét az Albert-stadionban. Csiszár Zoltán megállapításával, hogy a Jászberény elleni teljesítmény kevés lesz az ezüstérmes gárda ellen, nehéz vitatkozni…

Érdekes viszont Bobby Davison két megjegyzése. Az angol vezetőedző előbb a rossz talaj miatt kelt ki magából, nevetségesnek titulálva a játékteret, majd azzal magyarázta, hogy nem cserélt a találkozón, hogy 1–0-s állásnál veszélyes változatni a csapat összetételén…

Bobby Davison szavain kívül a szurkolók transzparensei jelentettek beszédtémát a mérkőzést követően. Miközben Paul Shaw góljával vezetett a Ferencváros, James Ashomore pedig egészen jól, Bamba Moussa pedig megbízhatóan játszott, a B-középben megjelent egy felirat, hogy „Elég volt a színvonaltalan, idegen játékosokból! Már bizonyítottak, nincs helyük a Fradiban!”

Ezt követően a rasszizmussal szemben meghirdetett zéró toleranciába bele nem férő felirat jelent meg, miszerint a Magyar Kupa nem törzsi viadal.

Fotó: Németh Ferenc


PAUL SHAW HIGGADT BEFEJEZÉSE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik