Gyász: édesanyja megható levélben emlékezik Lázár Bencére

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.02.22. 13:37
Az öt évvel ezelőtt 26 évesen elhunyt Lázár Bencére emlékezett édesanyja a Soha ne add fel Lázár Bence Emlékalapítvány Facebook-oldalán.

„Drága Kisfiam!„Drága Kisfiam!

Ma öt éve, hogy elindultál egy másik világba, ahol minden szép és jó, nincs betegség és nincs több szenvedés. Hihetetlen és felfoghatatlan még most is, hogy elveszítettelek azon a hajnalon.

Ma is élénken él bennem minden másodperc, amit még utoljára veled tölthettem, a gépek csipogó zaja, a csend, a fájdalom, a remény. Az utolsó könnycsepp a szemedben, mellyel talán üzented, hogy tested nem bírja tovább az óriási harcot. Az a szívszaggató kép örökre belevésődött a tudatomba, mely végigkísér, míg élek. Öt éve nem az vagyok, aki előtte voltam, én is veled haltam azon a napon!

Soha nem tudlak elengedni téged, itt vagy velem minden másodpercben és segítesz túlélni minden egyes napot nélküled. Tudom, hogy Te küldöd az erőt ahhoz, hogy megvalósítsam betegséged alatt dédelgetett álmod alapítványod által.

Rengeteg jel van – egy zene, egy helyszín, egy megvalósult álom, egy felvillanó kép a legváratlanabb helyzetben –, nem látlak, de érezlek! Lehet, megőrültem és beleképzelem magam, de kell egy kapaszkodó, egy erős kapocs, mely soha nem törik el, egy út, mely végén újra találkozhatunk! Te már tudod, mi az igazság odaátról és vársz majd, ha ott lesz az idő!

Drága Bencém, nagyon-nagyon szeretlek és nagyon-nagyon hiányzol!”

Lázár Bence emlékét a Sport Tv és a Magyar Sportújságírók Szövetsége az év legjobb sportszakkommentátorának járó díjjal őrzi 2019 óta, Borsos Attila és Bozsik Péter után tavaly Kovács Sándor részesült az elismerésben, az ideit az MSÚSZ májusi közgyűlésén adják át.

December végén Kecskeméten már harmadik alkalommal rendezték meg a Lázár Bence teremfocitornát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik