NB I: szokatlan névvel kezdődhet az MTK összeállítása

Vágólapra másolva!
2016.04.01. 07:43
Nem biztos, hogy Hegedüs Lajos, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK kapusa vállalni tudja a játékot a Paks elleni szombati bajnokin, így Federico Groppioni esélyhez juthat.

„Lajos még csütörtökön sem mehetett ki a pályára, csak konditermi edzést végezhetett, s az antibiotikumos kezeléstől meglehetősen legyengült – mondta a Nemzeti Sportnak Federico Groppioni, az MTK kapusa, utalva társára, aki vasárnap óta nem tréningezett, hiszen lázzal és megfázással küszködött. – Persze nem biztos, hogy az első számú kapus nem védhet Pakson, de úgy készülök – mint mindig –, hogy lehessen rám számítani, hogy nyugodtan tegyen be a kapuba Teodoru Vaszilisz vezetőedző.”Federico Groppioni, az MTK kapusa, utalva társára, aki vasárnap óta nem tréningezett, hiszen lázzal és megfázással küszködött. – Persze nem biztos, hogy az első számú kapus nem védhet Pakson, de úgy készülök – mint mindig –, hogy lehessen rám számítani, hogy nyugodtan tegyen be a kapuba Teodoru Vaszilisz vezetőedző.”

„Lajos nagyszerű kapus, megérdemelné, hogy egyszer külföldön is megmutassa magát, nem is tudtam még kiszorítani a kezdőből, eddig szinte mindig csak a kispadig jutottam el – ez persze nem új helyzet számomra, hiszen amióta az MTK-ban védek, vagyis öt és fél éve, általában második számú kapus vagyok.”

„Nem könnyű ezt feldolgozni, főleg mentálisan okoz nehézséget, hiszen úgy edzeni, gürizni mindennap, hogy ott motoszkál a fejedben, a hét végén nem te állsz a kapuban, nem könnyű. Lajossal nagyszerű kapcsolatot ápolok, nemcsak a pályán, azon kívül is segítjük egymást. Hogy példát is említsek: egy éve ellopták az autómat, de Lajos segített rajtam, mindig elvitt edzésre, vagy ahová kellett.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik