Haladás: Rocchi korábbi csapattársát is megkeresték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 12:20
Tommaso Rocchi korábbi csapattársát, a legutóbb a skót Rangersben futballozó Emílson Cribarit is megkereste a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetősége – tudatta a haladasfc.nyugat.hu.

A honlap a lalaziosiamonoi.it portál értesülésére hivatkozva hozzáteszi, hogy továbbra sem zárultak le a tárgyalások az olasz Tommaso Rocchi és a Szombathelyi Haladás között.

Az olasz portál saját információira hivatkozva állítja, a Haladás további rutinos külföldi játékosokkal kívánja megerősíteni a keretét, hogy „így vegye fel a versenyt a Debrecen, Ferencváros, Honvéd trióval” a nemzetközi szereplésért vívott csatában. A kiszemeltek között van Rocchi korábbi laziós csapattársa, Emílson Cribari is.

Cribari esetleges érkezése a Haladás malmára hajthatja a vizet a Rocchi-ügyben, ugyanis a hírek szerint időközben több magyar klub is megkereste a rutinos olasz támadót, ám egykori csapattársával szívesen játszana újra együtt – teszi hozzá a haladasfc.nyugat.hu.

A 34 éves brazil védő játszott az olasz Empoliban, az Udinesében, a Lazióban és a Napoliban is. Több, mint kétszáz Serie A-mérkőzésen lépett pályára. 2011-ben hazaigazolt a Cruzeiróhoz, majd 2012-ben ismét Európában futballozott: a skót bajnokságból kizárt, így az alacsonyabb osztályokban visszakapaszkodó Rangerst erősítette.

A brazil középhátvéd szerződése ezen a nyáron járt le, jelenleg szabadon igazolható.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag(Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Jagodics Márk (Ajka után kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Szalim Arras (algériai, legutóbb Csengtu Tiancseng – Kína), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Tommaso Rocchi (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország), Emílson Sánchez Cribari (brazil, legutóbb Rangers – Skócia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik