Lombard: érkezik az exújpesti, távozik egy középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.13. 07:39
A napokban az Újpesttel szerződést bontó Horváth Richárd a Lombard Pápa labdarúgócsapatában folytatja, a 21 esztendős csatár szerződésének aláírása csak korábbi klubja törökországi edzőtáborozása miatt késik.

Mint arról szerdán beszámoltunk, a pápaiak a Haladástól szerződtették Jagodics Bencét, Dóczi Krisztián így létszámfeletti lett, és Ajkán folytathatja. A Győri ETO-ban szereplő Onisor-Mihai Nicorec átigazolásával kapcsolatban egyelőre nincs egyezség.Mint arról szerdán beszámoltunk, a pápaiak a Haladástól szerződtették Jagodics Bencét, Dóczi Krisztián így létszámfeletti lett, és Ajkán folytathatja. A Győri ETO-ban szereplő Onisor-Mihai Nicorec átigazolásával kapcsolatban egyelőre nincs egyezség.

Az ősszel 11 NB I-es mérkőzésen pályára lépő Novica Makszimovics a Lombard távozóinak listáját gyarapítja, a nyáron szerződtetett védekező középpályás már elköszönt a társaktól – írja a papa-ma.hu.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Csizmadia Csaba (Gyirmót FC Győr), Jagodics Bence (Haladás), Kulcsár Kornél (Haladás – kölcsönbe, az ősszel a ZTE FC-nél szerepelt kölcsönben)
Távozott/távozhat: Dóczi Krisztián (Ajka?), Ivancsics Gellért (Siófok), Novica Makszimovics (szerb, ?), Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), César Quintero (kolumbiai, Atlético Nacional – Kolumbia), Rodenbücher István (MTK Budapest), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC)
Kiszemeltek: Horváth Richárd (szabadon igazolható, legutóbb Újpest), Mihai Nicorec (román, Győri ETO)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik