Átalakul a DVTK, tizennégy játékos is otthagyta a csapatot

Vágólapra másolva!
2008.01.07. 13:36
Jelentős átalakuláson megy keresztül a Diósgyőr labdarúgócsapata – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Az együttestől tizennégy játékos távozik, jórészt az afrikai különítmény tagjai.
Sipeki István (középen) Görögországban folytatja
Mirkó István
Sipeki István (középen) Görögországban folytatja
Sipeki István (középen) Görögországban folytatja
Mirkó István
Sipeki István (középen) Görögországban folytatja

Vágó Attila, a DVTK vezetőedzője már korábban jelezte, hogy jelentősen szűkíteni szeretné a csapat keretét, és a téli szünetben várhatóan több légiósról is lemond.

Nos, a szakvezető megtartotta ígéretét, és az őszi kerethez képest tizennégy labdarúgó biztosan nem lesz ott az együttesben a tavaszi rajt idején.

Persze, nem mindenkit akart elküldeni Vágó Attila, két játékos távozását valószínűleg igencsak fájlalja: Sipeki István alapember volt a középpályán, az apró termetű futballista Görögországba szerződik, ahol a harmadik ligában szereplő Panahaiki játékosa lesz.

Szintén távozik a csapattól Katona Attila, aki a Gálhidi György által irányított vietnámi együtteshez, a TC Viettelhez szerződik. A védelemben és a középpályán is használható játékos decemberben már több napig együtt tréningezett új csapatának játékosaival.

Sipekin és Katonán kívül nem lesz már ott a csapatban Bodiong Christian Ebala, Effeyie Stephane Roger, Ngam Peguy, Halidou Douva, P. Carr Victor, Joseph Papson Kanga, Arouna Baba Pele és Bessong Libiih Leo Steve sem. Közülük Ebala már biztosan az Újpest játékosa lesz. Ugyancsak távozik Szalma Pál, Fodor Marcell, Rebecsák Szilárd és Vámosi Csaba, ám arról nincs hír, hogy ők hol folytatják.

Nem csak távozók érkezők is vanna, hiszen a volt válogatott Sebők Vilmos, valamint az ősszel még Kispesten szereplő Mogyorósi József már a DVTK labdarúgója.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik