Fizettek a Kecskemétnek, nem vonnak le pontokat a Fejér megyeiektől

Vágólapra másolva!
2007.10.19. 14:21
Nem vonnak le pontokat az FC Fehérvártól, miután a klub kifizette a 3,7 millió forintos átigazolási díjat Csizmadia Csabáért. Diósgyőrben bizakodva várják a meccset, hiszen az edzőváltáson átesett csapat feljövőben van.
Bozic és Vitelki péntek este is találkozhat a középpályán
Bozic és Vitelki péntek este is találkozhat a középpályán
Bozic és Vitelki péntek este is találkozhat a középpályán
Bozic és Vitelki péntek este is találkozhat a középpályán

A Diósgyőr-Fehérvár mérkőzéssel kezdődik a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulója.

A hazai csapat az edzőváltás óta jelentősen feljavult, hiszen a legutóbbi bajnokin, majd a Tatabánya elleni Ligakupa-mérkőzésen is diadalmaskodott. Vágó Attila szakvezető a bokasérüléssel bajlódó Ebalára nem számíthat a kezdőben, de a hazaiak így is bizakodva várják az összecsapást.

Fehérváron a mai napig kérdéses volt, hogy a csapat egyáltalán növelheti-e pontjai számát. A klub ugyanis tartozik a Kecskemétnek Csizmadia Csaba átigazolási összegével, és amennyiben nem fizetett volna, akkor fordulónként három pontot levontak volna tőlük. A Fetév-Szer nevű cég - amely 80 százalékos tulajdonrésszel bír a klubot üzemeltető kft-ben, bár ezt néhány kistulajdonos vitatja - azonban kifizette a 3,7 millió forintos összeget.

Ez egyelőre csak egy csepp a pohárban, a klub továbbra is nagyon nehéz helyzetben van. A játékosok felé komoly tartozások vannak, és ahogy azt Marijan Vlak vezetőedző is elmondta: ilyen helyzetben nagyon nehéz motiválni a futballistákat.

12. FORDULÓ

DIÓSGYŐR - FEHÉRVÁR
Diósgyőr, 19 óra, vezeti: Sápi (Berettyán, Fehér)
Diósgyőr:
26 Köteles - 15 Leo, 33 Hegedűs, 81 Katona, 3 Elek - 27 Peguy, 2 Kállai, 8 Vitelki, 25 Sipeki - 14 Douva, 9 Simon.
Vezetőedző: Vágó Attila.
Fehérvár:
12 Sebők Zs. - 13 Kocsis G., 17 Koller, 33 Horváth G., 29 Mohl - 7 Simek, 20 Bozic, 14 Farkas B., 22 Nagy D. - 9 Sitku, 21 Dajic.
Vezetőedző: Marijan Vlak
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik