Kenesei hamarosan angyalföldi lehet

Vágólapra másolva!
2007.02.16. 16:01
Egyre valószínűbb, hogy korábbi válogatott labdarúgót igazolt az NB I hetedik helyén álló, a Magyar Kupa negyeddöntőjében a másodosztályú Ferencvárossal találkozó Vasas: Kenesei Krisztián pénteken már együtt edzett a piros-kékekkel, s rendkívül biztató tárgyalást folytatott Vancsa Miklós ügyvezető igazgatóval.
Kenesei Krisztián piros-kékbe öltözhet
Kenesei Krisztián piros-kékbe öltözhet
Kenesei Krisztián piros-kékbe öltözhet
Kenesei Krisztián piros-kékbe öltözhet

„Nagyon jó hangulatú, pörgős edzésen vettem részt. Sok játékos már ismerős volt számomra, de olyan is volt, akivel most találkoztam először” – mondta a csatár a www.vasasbp.hu-nak.

„Nagyon élveztem a ma délelőtti tréninget. Nem bántam meg, hogy eljöttem – folytatta. – Ugyan volt máshonnan is ajánlatom, de számomra idehaza most a Vasas tűnt a legszimpatikusabbnak. Nem tudnám megmondani miért, egyszerűen úgy gondoltam, ha a külföldi ajánlat nem jön össze, akkor Angyalföld lehetne tavasszal az otthonom.”

Kenesei Krisztián legutóbb Kínában szerepelt, előtte több magyar csapatban is megfordult, s általában jó teljesítményt nyújtott.

„Nagyon közel vannak az álláspontjaink, bár a "boldogító igent" még nem mondtuk ki, nagy az esélye annak, hogy a hétvégén ez is megtörténjen” – jegyezte meg a futballista.

Kenesei Krisztián 1993-tól 2000-ig az MTK-ban szerepelt, majd következett a Győr, a Zalaegerszeg, majd ismét a Győr. Az NB I-ben 261 mérkőzésen 122 gólt szerzett. A magyar válogatottban 29/9 a mérlege.

VIDEÓ: MAGYARORSZÁG–WALES 1-2 – KENESEI KRISZTIÁN GÓLJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik