Bojan Lazics a Ferencvároshoz igazolt

PATAKI GYULAPATAKI GYULA
Vágólapra másolva!
2006.01.23. 18:12
Címkék
A Ferencváros a csalódást keltő őszi szezon után szebb tavaszban reménykedik, s emiatt próbálja a vezetőség megerősíteni a csapatot. Az első jelentősebb igazolás már meg is érkezett a csapathoz Bojan Lazics személyében, aki fél plusz egy évre írt alá szerződést.
Lazics tavasszal a Ferencvárosban játszik
Németh Ferenc
Lazics tavasszal a Ferencvárosban játszik
Lazics tavasszal a Ferencvárosban játszik
Németh Ferenc
Lazics tavasszal a Ferencvárosban játszik


Bojan Lazics az ősz elején még a Sopron csapatában alapember volt, ám az idény közben némileg váratlanul Zombori Zalánnal együtt Vizer Máriusz László tulajdonos elküldte őt a csapattól, s a védekező középpályás nem is szerződhetett más csapathoz.

A szerb-montenegrói futballista most már a Ferencváros játékosának tekinthető, ugyanis aláírta fél plusz egy éves szerződését.

"Már korábban is tárgyaltam a ferencvárosiakkal – válaszolta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Lazics –, de ősszel még nem válthattam csapatot. A télen újra megkerestek, s már nem volt akadálya, hogy az Üllői útra igazoljak. A Ferencváros mellett a Vasas is hívott, de én már előbb elígérkeztem az FTC-hez.

A középpályás a mai napon már együtt is edzett új csapattársaival.
"Nagyon sok fiatal, tehetséges játékos van a keretben, akiket jól kiegészítenek a rutinosabb futballisták. Az első edzés után úgy vélem, hogy mindenképpen jobb lesz a csapat, mint az ősszel volt. Annak külön örülök, hogy egy csapatban futballozhatok Lipcsei Péterrel, akit nagyon tisztelek és remek játékosnak tartok, sok nagy csatát vívtunk egymás ellen.

Lazics az ősz nagy részében csapat nélkül volt, de elmondása szerint ennek ellenére nincs lemaradása.
"Sopronban végig edzettem, igaz, nem a felnőttekkel, hanem az ifjúságiakkal. Szerintem erőnlétileg nem vagyok hátrányban a többiekkel szemben, s vagyok annyira rutinos, hogy ne okozzon semmi gondot a beilleszkedés."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik