Rósa Dénes a Wolverhamptonhoz utazik

PATAKI GYULAPATAKI GYULA
Vágólapra másolva!
2005.12.03. 13:16
Címkék
Nagy lehetőség előtt áll Rósa Dénes, a Ferencváros labdarúgócsapatának középpályása, hiszen az angol második vonalban szereplő Wolverhampton együttese meghívta őt három napra, és ha megfelel az orvosi vizsgálaton, valamint a próbaedzéseken, akkor légiósként folytathatja pályafutását.
Rósa Dénes hamarosan légiósnak állhat
Németh Ferenc
Rósa Dénes hamarosan légiósnak állhat
Rósa Dénes hamarosan légiósnak állhat
Németh Ferenc
Rósa Dénes hamarosan légiósnak állhat

Rósa Dénes már korábban is próbálkozott egy angol másodosztályú csapatnál, ám akkor még nem sikerült külföldre szerződnie:
"Akkor a jelenleg Buzsáky Ákost is foglalkoztató Plymouth Argyle csapatánál voltam próbajátékon, s bár mindenben megegyeztünk, megfeleltem a próbajátékon is, valami miatt mégsem jött össze a szerződés. Most sem tudom, hogy miért."

A válogatott futballista most egy másik klub, a Gyepes Gáborral felálló Wolverhampton invitálására utazik a szigetországba:
"A holnapi, Tatabánya elleni meccs után megyek Angliába, ahol várhatóan három napot töltök el. Mivel ott folyik a bajnokság, így csak edzéseken és orvosi vizsgálaton veszek részt, s megnézik, hogy mennyire illik bele a játékom az elképzeléseikbe. Egyébként Gyepes Gabi véleményét kikérte Glenn Hoddle, az együttes menedzsere, így neki is van része abban, hogy akár Angliában is csapattársak lehetünk. Nagyon örülök Gabi sikereinek, hiszen szinte mindig csapata legjobbjai között említik."

Hogy mekkora esély van arra, hogy Rósa is légiósnak áll, a középpályás így válaszolt:
"A menedzserem, Vladan Filipovics már tárgyalt az angolokkal, s szerintem nem lesz akadálya a megegyezésnek, ha arra kerül a sor. Azt viszont mindenképpen szeretném elmondani, hogy számomra most még mindenképpen a Fradi utolsó két meccse a legfontosabb, s megteszek érte mindent, hogy minél sikeresebbek legyünk ezeken a mérkőzéseken.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik