Győzött a Getafe Kaposvárott

J. R.J. R.
Vágólapra másolva!
2005.08.07. 01:36
Címkék
Negyven perccel a meghirdetett kezdés előtt robogott be a kaposvári stadion parkolójába a Getafe labdarúgóit szállító autóbusz. A küldöttség tagjai kissé morózus ábrázattal kászálódtak le a járműről; no igen, otthon nem ilyen minőségű utakhoz szoktak hozzá a spanyolok, akik a kezdés félórás csúsztatását kérték.
A Rákóczi otthona viszont Bernd Schuster edző tetszését is elnyerte. A német szakember óhajára bekapcsolták az automata öntözőberendezést is, s ezzel lazították fel a Getafe szakvezetője szerint kissé kemény talajt.

"Jól érezzük magunkat Magyarországon, megfelelő a szállás, a koszt, jó a pálya is, de akadnak apróbb dolgok, amelyek orvoslásra várnak" - mondta a 46 éves Bernd Schuster, bár azt nem részletezte, mire gondol. Aziránt is érdeklődtünk a trénertől, vajon a bajnoki kezdőcsapatát küldte-e pályára. "Kezdő tizeneggyel még nem szolgálhatok, de a pályára lépők közül kerül majd ki a rajton a csapatom" - felelte Bernd Schuster.

A tegnapi meccs egyébként Rákóczinak is kapóra jött, hiszen a Kaposvár a DVSC keddi manchesteri meccse miatt erre a hétvégére bajnoki mérkőzés nélkül maradt. "Örülök e lehetőségnek, mert több hét játékkiesést megsínylene a csapat" - mondta Prukner László, a Rákóczi edzője. A hazaiak közt ott volt Nagypál Tibort, ő hosszú kihagyás után tért vissza.
A meccset végül a Getafe 2-0-ra nyerte meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik