NB I B: Kecskemét-Hévíz 2-0

A mérkőzésről tudósított: FARKAS MIHÁLYA mérkőzésről tudósított: FARKAS MIHÁLY
Vágólapra másolva!
2005.04.29. 22:38
Címkék
SÁRGA LAP: Czafit (Ulrich megrúgásáért) az 57., Kurucsai (Vég visszahúzásáért) a 89. percben

SZÖGLETARÁNY: 8:3 (6:2)

2. perc: Ulrich beívelését Balla hat méterről, középről a keresztléc alá fejelte.
1-0

49. perc: Balla egy kapu előtti keveredés után lecsapott a labdára, majd Szabó Attila lába között a háló közepébe gurított.
2-0

Kecskeméti szempontból jól kezdődött a mérkőzés, hiszen Balla Mihály már a második percben vezetést szerzett csapatának. A gyors gól láthatóan megzavarta a vendéggárdát, így a folytatásban is a KTE akarata érvényesült, amit például az egymás után elvégzett öt szöglet és Ulrich Roland kapufája is jelzett.

A második félidő hasonlóan kezdődött, mint az első: még szinte ki sem jött a Hévíz az öltözőből, máris a kapujában volt a labda. A folytatásban a kétgólos előny bőven elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a Kecskemét nyugodtan futballozzon, s a játékot végig irányítva tartsa az eredményt. A teljesen megérdemelt hazai győzelem mellett további kellemes meglepetés is érte a szurkolókat: a mindössze 16 éves Csabai András kezdőként bemutatkozott Gracza Tibor csapatában.

Mestermérleg
Gracza Tibor: - Időnként jól játszottunk, gratulálok a csapatnak.
Bán István: - Mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, azonban rutintalanságunk és kapu előtti határozatlanságunk miatt újabb vereséget szenvedtünk.

Az NSO ajánlja:

Az NB I B állása, eredmények
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik