NB I B: Mosonmagyaróvár-Hévíz 1-0

A mérkőzésről tudósított: SZTRANYOVSZKY ATTILAA mérkőzésről tudósított: SZTRANYOVSZKY ATTILA
Vágólapra másolva!
2005.04.24. 21:47
Címkék
SÁRGA LAP: Kütsön (Pálla felrúgásáért) a 27., Kresz (Szakáll felrúgásáért) a 41., Tóth (Balogh visszahúzásáért) a 60., Szakáll (Balogh felrúgásáért) a 62., Gordián (Czafit lerántásáért) a 79., Berényi (Pogacsics lerántásáért) a 85. percben
KIÁLLÍTVA: Kónya az 58. percben
SZÖGLETARÁNY: 5:2 (2:1)

43. perc: Kertész a védőkről kipattanó labdát 13 méterről a jobb alsó sarokba lőtte.
1-0

58. perc: Kónya megsértette a játékvezetőt, amiért piros lapot kapott.

Az első negyedórában a hazaiak fölényben játszottak, előbb Nagy I Tamás, majd Puglits Gábor szabadrúgását hárította a hévíziek kapusa. Továbbra is támadásban maradt az MTE, de komolyabb gólhelyzetet nem tudtak kidolgozni a hévízi kapu előtt. Harminc perc után ellaposodott a mérkőzés, feljöttek a vendégek, de csak mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk nem forogtak veszélyben. A félidő végén egy szép támadás után Kertész megérdemelt vezetéshez juttatta a házigazdát.

Szünet után a hévíziek feljöttek, de csatárjátékuk meddőnek bizonyult. Érthetetlen volt, hogy az MTE esett vissza ebben az időszakban, holott emberelőnyben játszott. Alacsony színvonalú mérkőzésen a helyzetek alapján a hazaiak megérdemelten nyerték a mérkőzést.

Mestermérleg
Menczeles Iván: - Úgy néz ki, hogy tíz ember ellen nehezebb. Sokkal több helyzetünk volt, és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, bár nem játszottunk jól.
Bán István: - Némi bírói segédlettel a szerencsésebb csapat nyert.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik