NB I B. Lombard FC–Kaposvár 3–1

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2003.05.17. 23:10
Címkék
GÓLSZERZÔ
Tóth Péter a 42. percben tíz méterről a bal felső sarokba emelte (1–0). Kincses a 75. percben, a jobb oldalról keresztbe lőtt labdát öt méterről továbbította a kapu jobb oldalába (2–0). Nagy Sándor a 77. percben hat méterről továbbította a hálóba (3–0). Rajczi a 78. percben előre vetődve fejelt a kapu jobb alsó sarkába (3–1)

SÁRGA LAP
Farkas N. (Tóth Péter feltartásáért) a 24., Rajczi (Árki buktatásáért) a 65., Farkas A. (Rajczi felvágásáért) a 68., Árki (Tóth Gábort buktatta) a 90. percben

SZÖGLETARÁNY: 3:5 (1:2)
A mérkőzés előtt ünnepélyes keretek között visszavonták a közelmúltban tragikus körülmények között elhunyt Nagy Norbert 4-es számú mezét.
Amint az várható volt, Keszei Ferenc, a vendégek mestere a középpályára összpontosította csapatának játékát. Egyedül csak Rajczi Péter tartózkodott elöl, őt próbálták megjátszani a megszerzett labdákkal, többé-kevésbé sikerrel. A 21. percben Németh Tamás veszélyeztette a vendégek kapuját, de 11 méterről leadott fejese nyomán a labda a felső kapufát súrolva hagyta el a küzdőteret. Harminc perc elteltével a Kaposvár is vezetett néhány gyors támadást, amelynek végén Rajczi Péter került jó helyzetbe, de ezeket elügyetlenkedte vagy pedig Balogh Tamás hárított biztos kézzel. A 42. percben sikerült a hazai csapatnak megszerezni Tóth Péter nagyszerű találata nyomán a vezetést. A második játékrészre Keszei Ferenc átszervezte
A Lombard FC Haladás négyes számú meze, amelyet többé már senki sem viselhet
A Lombard FC Haladás négyes számú meze, amelyet többé már senki sem viselhet
A Lombard FC Haladás négyes számú meze, amelyet többé már senki sem viselhet
csapatát. Két cserét is végrehajtott a szünetben, így támadóbb szellemű együttes lépett pályára. Változatos, jó iramú lett a mérkőzés. Mind a két oldalon adódtak helyzetek, de ezek közül a hazai csapat támadói voltak eredményesebbek, hiszen két perc leforgása alatt szerzett gólokkal el tudták dönteni a mérkőzés sorsát. A Kaposvár nem adta fel, és egy ellentámadás végén szépíteni tudott.

Mestermérleg
Détári Lajos:
– Nagyon jól játszottak a fiúk, úgy érzem, hogy jó úton járunk.
Keszei Ferenc: – Előzetesen úgy gondoltam, hogy játékban és eredményességben is méltó ellenfelei tudunk lenni a Haladásnak. Ezt azonban sajnos csak a második félidőben tudtuk bizonyítani.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik