NB I B. Celldömölki VSE–REAC 0–3

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2003.05.10. 22:53
Címkék

GÓLSZERZÔ
Lendvai az 57. percben középen kiugrott, és a kifutó kapus felett 17 méterről a léc alá emelt (0–1). Nyerges az 58. percben a jobbösszekötő helyén kapott labdával pár lépés után 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (0–2). Hajba a 73. percben a balösszekötő helyén tíz méterről az elvetődő kapus mellett a jobb alsó sarokba lőtte a labdát (0–3)

SÁRGA LAP
Hajba (Csernák buktatásáért) a 34., Jáger (reklamálásért) a 45. percben

SZÖGLETARÁNY: 8:3 (5:3)

Az első játékrészben túlságosan tisztelték egymást a két csapat játékosai. A két tizenhatos között folyt a küzdelem, a kapuk nem kerültek veszélybe. Az első félidő utolsó percében a REAC-nak adódott két gólszerzési lehetősége, ám ezeket elhibázták a vendégek. A 40. percben Lendvai Péter a balösszekötő helyén ugrott ki, de 15 méteres, lapos lövését Baji Tamás lábbal hárítani tudta. Nem sokkal később Polonkai Attila a jobbösszekötő helyén veszélyeztette a hazaiak kapuját, de 12 méteres, félmagas lövését követően Bajinak sikerült szögletre öklöznie a labdát. A második 45 percben a REAC kezdett jobban, és egy perc leforgása alatt kétszer is betalált a házigazda kapujába. Előbb Lendvai lőtt szemfüles gólt, majd a középkezdés után Nyerges Krisztián jóvoltából már kétgólos vezetésre tett szert a vendégcsapat. A 60. percben szépíthetett volna a celldömölki együttes, de Csernák József nyolc méterről a bal alsó sarok mellé helyezett. A 73. percben végleg eldőlt a mérkőzés, amikor Hajba László kihasználva a hazai védők hibáját biztosan értékesítette az előtte kínálkozó helyzetet.

Mestermérleg
Horváth Tamás:
– A mezőnyben nem játszottunk rosszul. Fegyelmezetlenségeink miatt veszítettünk.
Mészöly Géza: –Masszív csapat volt az ellenfelünk. A második félidőben kijött a tudásbeli különbség, így továbbra is van esélyünk a feljutásra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik