NB I B - Lombard FC–Szolnoki MÁV 1–1

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2003.05.03. 23:36
Címkék
GÓLSZERZŐ
Novák a 18. percben 22 méteres szabadrúgása elsuhant a sorfal mellett és a labda a bal alsó sarokba vágódott (0–1). Németh T. a 87. percben 17 méterről fordulásból a kapu bal oldalába bombázott (1–1)

SÁRGA LAP
Antal (akadályozta a szabadrúgás elvégzését) a 15., Árki (reklamálásért) a 19., Müller (Kincses buktatásáért) a 23., Somfalvi (Pelles felrúgásáért) a 32., Kotula (Árki megrúgásáért) a 39., Kiss P. (ápolás után engedély nélkül tért vissza a pályára) a 47., Bajusz (Pontemkint hátulról buktatta) a 62., Nagy N. (Novák buktatásáért) a 70. percben

KIÁLLÍTVA
Nagy N. a 85. percben

SZÖGLETARÁNY: 12:4 (4:2)

A 3. percben a sérüléséből felépült és a játékot vállaló Somfalvi Csaba távoli lövése jelentette az első eseményt. Huszonkét méterről leadott lövése azonban a lécet súrolva hagyta el a küzdőteret. A Szolnok minden erejével a védekezésre összpontosított és ezért az ő térfelén folyt a játék. Meglepetésre az első ellentámadásukból gólt tudtak szerezni a vendégek. A szünet után teljesen beszorult a vendégcsapat. Az 55. percben Potemkin Károly előtt nyílt egyenlítési lehetőség, ám a csatár hibázott. A 68. percben egy gyors kontratámadás végén Kotula László a bal szélen futott el, de éles szögből, 14 méterről leadott lövése elsuhant a jobb felső sarok mellett. A 85. percben tíz emberre fogyatkozott a hazai gárda. Oláh Lóránt középen próbált kiugrani, amikor Nagy Norbert visszahúzta, ezért Világi Balázs a szombathelyi játékosnak felmutatta a második sárga lapot és mindjárt követte a piros is. Az emberhátrányba került szombathelyiek nem adták fel, továbbra is teljes erőbedobással rohamoztak, és a 87. percben sikerült egyenlíteniük Németh Tamás jóvoltából és így legalább az egyik pontot megmenteniük.

Mestermérleg
Détári Lajos:
– Az ellenfél egyszer rúgott kapura, és ebből gólt ért el, míg a mi játékosaink nagyon sok helyzetet dolgoztak ki, de minden lehetőségünk kudarcba fulladt.
Tóth Dénes: – Mivel a ziccereinket nem rúgtuk be, igazságos a döntetlen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik