NB I B: Bük-Hévíz 1-1

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2003.04.27. 20:53
Címkék
GÓLSZERZŐ
Bausz a 47. percben bal oldali támadást követően a védőkről levágódó labdát 14 méterről lőtte a jobb alsó sarokba. (1–0). Piri a 88. percben Szabó átadása után tíz méterről a bal sarokba helyezett (1–1)
SÁRGA LAP
Horváth R. (letalpalta Kőrösit) a 35., Varga K. (Takács A. felrúgásáért) az 50., Buza (Gombos megrúgásáért) a 62., Sátori (reklamálásért) a 81., Lázár (Sátori lerántásáért) a 91. percben.
KIÁLLÍTVA
Buza a 74. percben
SZÖGLETARÁNY: 4:3 (1:3)
A jó barátságban lévő két edző hetente vált szót a leendő ellenfelekről, ám ez a diskurzus most érthetően elmaradt. Mihalecz István azonban megjegyezte, külön figyelmet érdemel, hogy a hévíziek vidéken nagyon veszélyesek. Mivel a Bük viszont főleg otthon remekel, nagy iramban kezdődött a mérkőzés. A kapuk azonban nem nagyon forogtak veszélyben, hacsak Mihalecz Péter 10. percben kapu előtt elsuhant 14 méteres lövését nem említjük. A Hévíz nem állt be védekezni, sőt az első negyedórában valamivel többet kezdeményezett a hazaiaknál. A Bük bal oldalon vezetett akciói kiismerhetőek voltak, nem kísérte őket gólveszély. A 28. percben szabadrúgásnál adódott az első komoly hazai lehetőség, de Nagy Csaba lövése után a labda az egyik védőről mellévágódott. A hazai támadásokat csírájában elfojtották a vendégek, nem riadtak vissza a kemény belépőktől sem. A 40. percben Horváth Róbert lefutotta a védőket, de a kapu előtt, jó helyzetben a vizes füvön elcsúszott. Az ellentámadásnál Bausz Róbert fejelt mellé. A vendégek frissebbek voltak, hiszen hét közben szabadnaposak lévén nem játszott, míg a bükieknek hosszú útjuk volt Nyíregyházára és vissza. Szünet után a gyors vezetést követően a Hévíz nagy erőket mozgatott, és az 53. percben majdnem egyenlített is. A 74. percben a hévízi Buza Barnabás megkapta második sárga lapját, így egy pirosat is adott neki mellé Világi Balázs játékvezető. Izgalmas volt a hajrá, levegőben lógott a hazaiak második gólja, a 88. percben azonban a tétovázó védők megingását kihasználva egyenlítettek a vendégek. A helyzetek alapján a hazaiak valamivel közelebb álltak a győzelemhez.

Mestermérleg
Mihalecz István: – Annyira nem vagyunk jó csapat, hogy ilyen játékkal nyerni tudnánk.
Pusztai László: – Rászolgáltunk az egy pontra. Defenzíven játszottunk, de ezt talán a Bük ellen senki sem kérheti tőlünk számon.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik