Celldömölk-Tatabánya 2-0. Két lövésből három pont

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2003.03.15. 22:49
Címkék

GÓLSZERZÔ
Tóbiás az 55. percben 22 méterrről lőtt a léc alá (1–0). Marius a 80. percben a balösszekötő helyéről 16 méterről a jobb alsó sarokba lőtte a labdát (2–0)

SÁRGA LAP
Csíkvár (Duli letalpalásáért) a 15., Tóbiás (túlzott gólörömért) az 55. percben

SZÖGLETARÁNY: 4:3 (4:0)

Már az első perc végén megszerezhette volna a vezetést a Tatabánya: a tétovázó hazai védők között Tóth Zoltán jó ütemben lépett ki a balösszekötő helyén, de kissé kisodródott, így a bal alsó sarok felé tartó lapos lövését Baji Tamás remek vetődéssel hárítani tudta. A Celldömölk negyedóra elteltével talált magára, és a 20. percben Tóbiás Zoltán révén veszélyeztette először a vendégek kapuját. A kellemetlen, néha viharos erejű szél, amely a pályán keresztbe fújt, sokszor megtréfálta a játékosokat a labda megszerzésében. Ezért nagyon sok hiba csúszott a játék folyamatosságába. Szünet után a hazai csapat lépett fel támadólag, és egymás után dolgozta ki helyzeteit. Takács Szilárdon múlott azonban, hogy ezekből nem született gól, mert két alkalommal is százszázalékos helyzetben hibázott. Az 55. percben azonban már hiába volt a vendégek minden igyekezete, nem tudták Tóbiást megakadályozni abban, hogy megszerezze a hazai csapat számára a vezető gólt. A Tatabánya fokozatosan átvette a játék irányítását, mezőnyfölényt harcolt ki, de csatársorában ezúttal hiányzott az átütő erő, így nem tudott gólt elérni.

MESTERMÉRLEG
Horváth Tamás:
– Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát. Szünet után viszont sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, és így megérdemelten nyertünk.
Török József: – Az első játékrészben több lehetőségünk is adódott, de ezek kimaradtak. Fordulás után két kapura lövésből kapott góllal dőlt el a mérkőzés sorsa.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik