Busztragédia: hazatért Szerbiába az amputált kosaras

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.09.18. 09:24
Hazatért Szerbiába Natasa Kovacsevics, akinek térd alatt amputálni kellett a bal lábát a Hat-Agro Uni Győr női kosárlabdacsapatát szeptember 7-én érő buszbalesetet követően.

A győri klub honlapjának szerdai tájékoztatása szerint a játékos – akinek rehabilitációja a belgrádi katonai kórházban folytatódik – röszkei határátlépését meggyorsította a konzul és a nagykövet közbenjárása.

A fővárosban már várta őt Vanja Udovicsics sportminiszter, aki megerősítette, hogy Szerbia minden támogatást megad neki. Vukasin Kovacsevics, Natasa édesapja megköszönte a magyarok önzetlen segítségét, amelyet lánya kapott a balesetet követően.

A győri csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál ütközött össze egy személyautóval. A szerencsétlenség helyszínén meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző pedig a győri kórházban vesztette életét.

Ugyancsak szerdai hír, hogy jövő héten Pécsen adománygyűjtő kosárlabdagálát rendeznek a sokáig a városban dolgozó, pécsi kötődésű Fűzy Ákos családjának megsegítésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik