Női kosár: egy tartozást rendezett a Pécs, a másik ügyben fellebbez

Vágólapra másolva!
2011.11.25. 17:45
Címkék
A női kosárlabda NB I-ben szereplő pécsi kosárlabdacsapat a honlapján bejelentette: a versenybizottság korábbi határozata ellenére a hétvégi fordulóban nem kell pontlevonástól tartania, mivel Nagy-Bujdosó Nóra felé pénteken kiegyenlítette tartozását, míg Fegyverneky Zsófia ügyében fellebbez.

„Ahogy azt előzetesen jeleztük az érintettek felé, a tartozást a mai napon kiegyenlítettük, a teljesítés igazolását az érintettek felé megküldtük" – olvasható Albert Tamás ügyvezető igazgató nyilatkozata a Nagy-Bujdosó Nóra felé eddig fennállt tartozás rendezéséről.

Ugyanakkor Fegyverneky Zsófia esetében a Pécsi Női Kosárlabda Kft. a fellebbezés jogával él, mivel „az MKOSZ Versenybizottságának határozata az abban foglalt szankciót egy hibás tartalommal bíró tartozáselismerő nyilatkozat alapján rótta ki". Hozzáteszik: „ezen nyilatkozattal kapcsolatban a Pécsi Női Kosárlabda Kft. a jogi útra történő terelés lehetőségét sem zárja ki".

A baranyai klub közleménye emlékeztet: a határozat alapján a fellebbezést nyolc napon belül kell megtenni, így a hétvégén sorra kerülő bajnoki mérkőzésen nem fenyegeti pontlevonás a csapatot – ezt honlapjuk szerint a pécsieknek Bodnár Péter, az MKOSZ ügyvezetője is megerősítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik