Jason Kidd megcsalta, baseball-ütővel verte feleségét

CH. GÁLLl ANDRÁS, S. TÓTH JÁNOSCH. GÁLLl ANDRÁS, S. TÓTH JÁNOS
Vágólapra másolva!
2007.02.18. 15:45
Címkék
Miközben már nyilvánvalóvá vált, hogy Jason Kidd nem lép pályára az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star-gáláján, érdekes és kompromittáló dolgok derültek ki a játékos magánéletéről.
Jason Kidd a pályán sem mindig angyal
Jason Kidd a pályán sem mindig angyal
Jason Kidd a pályán sem mindig angyal
Jason Kidd a pályán sem mindig angyal

Habár Jason Kidd sérülése miatt lemondta a részvételt a vasárnap esti 56. NBA All-Star-mérkőzésen, a New Jersey Nets hátvédje, a liga egyik legkiválóbb irányítója azért ott volt a pénteki – amúgy a játékosok számára kötelező – monstre sajtóértekezleten, amelyen a sztárok egy-egy asztalnál ülve fogadták az újságírók kérdéseit.

Nos, a 34 éves point guard akkor még nem tudta, hogy másnap, szombaton a New York Post szenzációs cikket közöl a kosaras viselt dolgairól.

Az írásban Joumana – azaz Mrs. Kidd , a sportoló felesége kitálal, méghozzá jó alaposan. Az ügy háttere a következő: Kiddék válófélben vannak, előbb Jason adott be keresetet egy New Jersey-i bíróságon, amire most az asszony replikázott. A 31 oldalas kereset tanúsága szerint a házasság tíz éve alatt Kidd fűvel-fával csalta nejét, többek között két tévériporterrel – amúgy maga Joumana is ezt a szakmát űzi , a feleség egyik legjobb barátnőjével, s több sztriptíz-táncosnővel.

De ez csak a jéghegy csúcsa: Kidd gyakorlatilag egy szadista alkoholista, aki rendszeresen verte az asszonyt. Többször baseball-ütővel, puszta ököllel, sőt, egy közös repülőút alkalmával a becsípett Kidd egy jókora, kőkemény süteményt vágott hozzá feleségéhez. Volt, hogy eszméletlenre verte, majd egy üveg pezsgővel még le is locsolta a szerencsétlen nőt – három gyermeke édesanyját.

Kidd természetesen tagadja a vádakat, a per – amely tisztázni hívatott, mi is az igazság – hamarosan elkezdődik.

Közben pedig itt, Las Vegasban David J. Stern, a liga igazgatója arról beszél, egészségesebb, virágzóbb már nem is lehetne az NBA…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik