Inkább az All Star- meccsre készül Iverson

VINCZE SZABOLCSVINCZE SZABOLCS
Vágólapra másolva!
2007.02.13. 09:21
Címkék
A 19 pontot és kilenc lepattanót szerző Chris Webber vezetésével a Detroit Pistons legyőzte a mezőnyből mindössze 32,4 százalékos pontossággal dobó Los Angeles Clippers csapatát. Carmelo Anthony és J.R. Smith 28-28 pontjával ismét nyert a Denver, Allen Iverson ezúttal sem játszott. A Utah Jazz kiütéses győzelmet aratott hazai pályán az Atlanta Hawks ellen.
Carmelo Anthonyt ezúttal sem lehetett tartani
Carmelo Anthonyt ezúttal sem lehetett tartani
Carmelo Anthonyt ezúttal sem lehetett tartani
Carmelo Anthonyt ezúttal sem lehetett tartani

Allen Iverson bokasérülése miatt újabb mérkőzést volt kénytelen kihagyni, az utóbbi időben immár hetedik alkalommal nem játszott a Denver Nuggetsben.

Pihentetni is kell a sérült testrészt, hiszen a gólerős hátvéd kilencedik All-Star meccsére készülhet – feltéve, ha addig sikerül regenerálódnia annyira, hogy pályára léphessen.

Mindkét csapat jól játszott a denveri Pepsi Centerben, a hazaiak egyrészt a liga jelenlegi legjobb dobója, Carmelo Anthony, másrészt J.R. Smith nagyszerű játékának és a két kosaras 28-28 pontjának köszönhették győzelmüket.

Előbbi még nyolc lepattanót is begyűjtött, utóbbi pedig tizenegy kísérletből hat hárompontos kosarat értékesített.

Chris Webber nélkül nem lett volna ilyen sima a győzelem
Chris Webber nélkül nem lett volna ilyen sima a győzelem

A Golden Stateben Al Harrington 24 pontot, Kelenna Azubuike pedig egyel kevesebbet dobott. A palánkok alatt egyértelműen a hazaiak uralkodtak, ez pedig sorozatban harmadik győzelmüket eredményezte .

Nem ment a dobás a csapatoknak Salt Lake Cityben, kiemelkedő teljesítmény nem is fűződik senkinek a nevéhez. Végül Mehmet Okur 19 ponttal lett az összecsapás legjobb dobója, a Utah Jazz pedig magabiztos győzelmet aratott a tegnap este gyenge napot kifogó Atlanta Hawks felett.

Chris Webber vezetésével zsinórban hetedik győzelmét aratta a Detroit Pistons gárdája, és továbbra is a Központi csoport élén áll.

A játékos 19 ponttal és kilenc lepattanóval zárt, a nagyon gyengén játszó Clippersnél senki sem tudott a csapat vezéregyéniségévé válni hétfő este.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG (NBA)

ALAPSZAKASZ, 102. JÁTÉKNAP
Detroit Pistons Los Angeles Clippers 92-74
Denver Nuggets Golden State Warriors 123-111
Utah Jazz Atlanta Hawks 102-76
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik