Jégkorong, CHL: Kóger két góllal járult hozzá a Bucks sikeréhez

Vágólapra másolva!
2010.10.18. 13:25
Belejött a második napra Kóger Dániel: 13-szoros válogatott szélsőnk két góllal segítette győzelemhez a Laredo Bucksot a CHL-ben, amely 4–3-mal vágott vissza Rio Grande Valley Killer Beesnek az előző esti 2–4-ért.

„Éreztem, hogy jól fog menni – kezdte Kóger a Nemzeti Sportnak adott értékelését. – Ugyanakkor az első harmadunk nem sikerült valami jól, ezért edzőnk le is teremtett minket az öltözőben. Aztán a második harmad elején egy sarokból kiforgatott korongot a kör széléről belőttem, azzal lett egy egy. A vezetést is átvettük, de a rivális egyenlített, így a második gólom kettő kettőnél esett: kettős emberelőnyben középről kilőttem az alsó sarkot. Ám így is szétlövésbe torkollott a meccs, amelyben én is belőttem egyet, de nem az én gólommal nyertünk. És nem is a két gólom a lényeg, hanem a győzelem, mert nem lett volna jó két vereséggel kezdeni az évadot. Ugyanabban a sorban játszottam, mint eddig, úgy érzem, kezdjük megszokni egymást.”

A Bucks legközelebb magyar idő szerint vasárnap hajnalban játszik, ismét csak a Killer Bees ellen. A munkavállalási engedélyére váró Szuper Levente csapata, az Arizona Sundogs is egy győzelemmel és egy vereséggel áll, miután 5–3-ra kikapott a Colorado Eaglestől.

További légiósaink közül a Franciaországban játszó Szélig Viktor klubja, a 11. helyezett Briancon 3–1-re kikapott otthon Gaptól, a Svédországban játszó Vas János és a hatodik Tingsryd legutóbb 4–2-re nyert a Rögle ellen, Bartalis István és a ligautolsó Troja/Ljungby viszont 5–2-re kikapott a Västerastól – egyik honfitársunk sem szerzett pontot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik