Vb 2014: nem sokat fociztak, de nyertek a törökök Andorrában

Vágólapra másolva!
2013.03.22. 21:12
Törökország 2–0-ra nyert Andorrában a világbajnoki selejtezők D-csoportjában. A gólokat Selcuk Inan és Burak Yilmaz szerezte.

A török válogatott nem kezdett valami acélosan a csoport leggyengébbje, Andorra ellen. A lelkes hazaiak egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet az első fél órában. A vezetést harminc perc elteltével mégis megszerezték a törökök. Ekkor Selcuk Inan végezhetett el szabadrúgást a 16-os előterében, és nemes egyszerűséggel a bal fölsőbe emelte a labdát.Selcuk Inan végezhetett el szabadrúgást a 16-os előterében, és nemes egyszerűséggel a bal fölsőbe emelte a labdát.

Közvetlenül a szünet előtt ismét betalált a török együttes. Az első félidő ráadáspercében Burak Yilmaz éles szögből, de közelről gurított a hosszú alsó sarokba.

Andorra helyzetekig is eljutott a találkozón, de a pontszerzésre tulajdonképpen nem volt esélye a meccset minimális energiabefektetéssel végigjátszó törökök ellen.

Törökország jövő hét kedden a mieink ellen lép pályára.

D-CSOPORT
ANDORRA–TÖRÖKORSZÁG 0–2 (0–2)
Andorra La Vella, Comunal de Aixoval Stadion. V: Nerijus Dunauskas (litván)
ANDORRA: Gómes – Lima, C. Martínez (Clemente, 70.), San Nicolás, Moreira – Vieira, Vales, Peppe (E. García, 82.), Ayala (Andorrá, 78.), M. García – Gomez. Szövetségi kapitány: Koldo Álvarez
TÖRÖKORSZÁG: Onur Kivrak – Gökhan Gönül, Bekir Irtegün, Semih Kaya, Hassan Kaldirim – Arda Turan, Nuri Sahin (Kerim Frei, 91.), Selcuk Inan, Sercan Sararer (Alper Potuk, 58.) – Umut Bulut (Olcay Sahan, 81.), Burak Yilmaz. Szövetségi kapitány: Abdullah Avci
Gólszerző: Selcuk Inan (30.), Burak Yilmaz (45+1.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik