Vb 2014: lemondta, Jennifer Lopez nem lép fel a megnyitón

Vágólapra másolva!
2014.06.09. 07:01
null
Jennifer Lopez már a januári pr-eseményen sem pózolt társai, Claudia Leitte és Pitbull mellett (Fotó: Reuters)
Meglepetésre lemondta a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó világbajnokság megnyitóján való részvételét Jennifer Lopez, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte nélküle adja elő a torna hivatalos dalát.

 

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) részleteket nem, csak annyit közölt vasárnap, hogy az amerikai színésznő, énekesnő „produkciós okokból” nem lép fel. Jennifer Lopez sajtósai szintén nem adtak magyarázatot arra, hogy a híresség miért marad távol az eseménytől, s csak annyit mondtak, hogy „Jennifer Lopez sajnálatos módon nem lesz jelen a labdarúgó világbajnokság megnyitó ünnepségén”.

A FIFA tájékoztatása szerint a Brazília–Horvátország mérkőzés előtt a kubai-amerikai Pitbull és Claudia Leitte adja majd elő a We Are One című dalt Sao Paulóban az Olodum nevű együttes kíséretében.

A We Are One című számot sokan bírálták Brazíliában, mondván, hogy nem felel meg a dél-amerikai nemzet bossa novához szokott ízlésének, emellett külföldi előadók éneklik, javarészt angolul és spanyolul. Claudia Leitte csak néhány másodpercig énekel portugálul a dal végén.

A 2010-es dél-afrikai vb hivatalos dala, a Waka Waka világsláger lett. Azt a számot a kolumbiai énekesnő, Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik