Euro 2012: Lescott most is „dominálná" Balotellit, majd duplázna

Vágólapra másolva!
2012.06.24. 17:08
A lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság negyeddöntőjében Anglia és Olaszország csap össze egymással. A szigetországiak középső védője tudja, hogyan kell elbánni Mario Balotellivel, és nem tartja kizártnak, hogy megnyerik a tornát is a háromoroszlánosok.

„Abszolúte fantasztikus lenne, ha megnyerném az angol bajnokság után az Eb-t is – így Joleon Lescott, aki vetélytársai kiesése miatt kerülhetett be a kezdőcsapatba. – Meglehet ez is, de annyira messzire még nem nézek előre, most csak az olaszok elleni találkozó érdekel. Majd akkor ábrándozunk az aranyéremről, ha a döntőbe jutunk. Az, hogy megnyertük csoportunkat, felerősítette az optimista várakozásokat velünk szemben, pedig ez a csapat mindig is hitt önmagában. Nézzék csak meg, mennyi mindent nyertek a válogatott játékosai, eleve nem is tűzhettek ki kis célt maguk elé. Jómagam élvezem a futballt, és azt, hogy itt lehetek – nagyszerű ebben részt venni."Joleon Lescott, aki vetélytársai kiesése miatt kerülhetett be a kezdőcsapatba. – Meglehet ez is, de annyira messzire még nem nézek előre, most csak az olaszok elleni találkozó érdekel. Majd akkor ábrándozunk az aranyéremről, ha a döntőbe jutunk. Az, hogy megnyertük csoportunkat, felerősítette az optimista várakozásokat velünk szemben, pedig ez a csapat mindig is hitt önmagában. Nézzék csak meg, mennyi mindent nyertek a válogatott játékosai, eleve nem is tűzhettek ki kis célt maguk elé. Jómagam élvezem a futballt, és azt, hogy itt lehetek – nagyszerű ebben részt venni."

Kitért az olaszok elleni találkozóra is, külön tekintettel manchesteri klubtársára, Mario Balotellire.

„Hatalmas erőfeszítésre lesz szükség tőlünk, ha meg akarjuk verni az olaszokat a negyeddöntőben. Tudom, mi, ketten Balotellivel most az érdeklődés homlokterébe kerültünk, hiszen mindketten a Cityben futballozunk. Edzéseken sokszor csatáztunk már egymással, és rendszerint én nyertem. Persze tréningeken nem osztanak díjakat. Profik vagyunk, végezzük a dolgunkat. Ez komoly dolog."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik