Nagy vb-kalauz 2022 – Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.11.09. 17:00
Az esztendő kétségkívül legnagyobb érdeklődéssel várt eseménye a november 20-án rajtoló katari futball-világbajnokság. A Nemzeti Sport hagyományaihoz híven most is összeállította a nagy vb-kalauzt, amely elengedhetetlen információforrás a katari torna majdnem egy hónapja (november 20.–december 18.) alatt. 

A Nemzeti Sport Magazin legújabb számában bemutatjuk a pályára lépő 32 együttest, mindegyik válogatott szövetségi kapitányát, sztárjátékosát, illetve azt a futballistáját, akinek ez a négy hét jelentheti a nagy kiugrást. Végigvesszük a csapatok erősségeit, gyengéit, útjukat a világbajnokságra és az eddigi vb-szereplésüket.

Emellett magazinunkban természetesen megtalálható a katari torna teljes programja, bemutatjuk a helyszíneket, felidézzük az eddigi világbajnokságok döntőit, illetve érdekes összeállítást készítettünk a világbajnokságok legjeiről.

Nagy vb-kalauz 2022 – már kapható a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma Panini Adrenalyn XL FIFA WORLD CUP 2022 kártyacsomag és 2 limitált kártya.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik