A Brazilmánia-akció hivatalos játékszabálya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.04. 18:18


1. Az akció szervezője
A Brazilmánia akció (a továbbiakban: Akció) szervezője a Ringier Kiadó Kft. (székhely: 1082 Budapest, Futó u. 35–37., a továbbiakban: Szervező).

2. Az Akcióban részt vevő személyek:
Az Akcióban részt vehet minden természetes személy, kivéve a Szervező, illetve az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

3. Az Akció időtartama
Az Akció 2014. április 7-én kezdődik, és 2014. május 11-ig tart.

4. Az Akció menete
A Brazilmánia játékának időtartamában, 2014. április 7. és május 11. között, minden lapszám címlapján ragasztásra kerül egy matrica, amely egy kaparó felületet tartalmaz. A kaparófelület alatt 3 ikon található. Amennyiben három azonos ikont talál, akkor nyert: Nem nyertes (nyeretlen) szelvények azok, amelyek különböző ikonokat tartalmaznak.

A matrica kereskedelmi forgalomban önállóan nem kapható! Az olvasók feladata, hogy a címlapra ragasztott matricán a kaparófelületet lekaparják, és az ikonokat megnézzék, és az ikonokat összehasonlítsák. Ekkor azonnal kiderül, hogy a pályázó nyert, vagy sem. Amennyiben a kaparófelület alatt nyeremény található, akkor a nyertesnek föl kell hívnia a lapban található telefonszámot aznap 19 óráig (06-1-487-3434) adategyeztetés végett. Vasárnapi Nemzeti Sport nyeremény esetén legkésőbb hétfőn 11 óráig hívhatja a megadott telefonszámot! Csak azok a matricák fogadhatók el nyertesnek, amelyen egyértelműen beazonosíthatóak az ikonok és a hozzájuk tartozó kód. Az alábbi napi nyeremények (amelyek nem tartoznak az 1991. évi XXXIV. tv. hatálya alá) kerülnek kiosztásra:
• 100 db Adidas, 4-es méretű VB-labda
• 60 db Adidas, VB-mez (15 db argentin, 15 mexikói, 15 német, 15 db spanyol)
• 30 db Heineken party hordó
• 10 x 50 000 Ft
• 8 db okostelefon
• 2 db Smart TV

5. Információ az Akcióról
a) A résztvevők az Akcióval és a nyereményekkel kapcsolatos további információért hívhatják a 06-1-487-3434-es telefonszámot hétfőtől vasárnapig 8.00 és 19.00 óra között. A hívás díja: normál tarifa. A hívások költsége a hívó felet terheli.

6. Adó
6.1. A Szervező vállalja, hogy a tárgynyeremények után kifizetőként jár el, azaz a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő személyi jövedelemadó és egyéb járulék megfizetését. Az ezeken kívül esetlegesen, vagy utólag felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli. A 10 esetben sorsolásra kerülő 50 ezer Ft nyeremény a magánszemélyek (nyertesek) jövedelmének minősül, ami után az adókötelezettséget a Szervező átvállalja, de az adóbevallási kötelezettség a nyerteseket terheli. A nyeremény kifizetésére kizárólag akkor kerülhet sor, ha a nyertes megadja a jövedelem megállapításához szükséges adatait is (adóazonosító jel, TAJ szám).

7. Vegyes rendelkezések
7.1. A nyerteseket a Szervező a nyeremény átadásának helyéről és idejéről telefonon és levélben értesíti.
7.2. A Szervező és ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.
7.3. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.
7.4. A résztvevők a jelen Akcióban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy
a) a Szervező díjmentesen felhasználja a résztvevők személyi adatait, és személyes jellegű információit (név, vezetéknév, cím, telefonszám stb.) a Szervezővel közvetlen vagy közvetett kapcsolatban álló bármely más cég reklámtevékenysége és a jelen Akció lebonyolítása és dokumentálása céljára,
b) a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklámcélokat szolgáló audio-, fotó- és videó anyagokban,
c) a Szervező közvetlen vagy közvetett kapcsolatban álló bármely más cég jogosult tárolni a résztvevők adatait későbbi reklám és/vagy akció céljára.
d) Jelen akcióban való részvételével a játékban részt vevő személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Ringier Kiadó Kft. marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja.
7.5. A Szervező kérésére a nyeremények nyertesei kötelesek aláírni egy nyilatkozatot, amelyben kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező képmásukat, illetve fényképüket és hangfelvételüket promóciós célból díjmentesen hasznosítsa.
7.6. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik