NS-terasz: bejött a csodálatos 1–1

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.06.22. 23:07
A grúz–cseh és a török–portugál meccs előtt Mészöly Gézával Vincze Szabolcs, a Nemzeti Sport munkatársa beszélgetett, aki a belga–román mérkőzést megelőzően László Csabát, az FTC korábbi vezetőedzőjét faggatta, aki mindkét országban dolgozott (Fotók: Mátraházi Anna)
MÁR SZINTE MINDENKI matematikus ebben az országban, nincs ez másként a Várkert Bazárban, az NS-teraszon sem.


Melyik találkozó milyen eredménnyel végződjön, hogy az kedvező legyen a magyar válogatottnak. Persze a számolgatás csak akkor ér valamit, ha Marco Rossi együttese ma legyőzi Skóciát. Ebben bízik mindenki és nagyon szurkol a csapatnak. Hajrá, magyarok!

Köszönjük, Szaba Lobzsanidze! A grúz válogatott játékosa a csehek elleni mérkőzés utolsó pillanatában hatalmas helyzetben a kapu fölé lőtte a labdát, ezzel maradt a számunkra nagyon kedvező eredmény. Szombati vendégünk, Mészöly Géza a találkozó felvezetésében arról beszélt, nagyon szorít az ikszért, reméli, gólok is lesznek, ezért 1-1-et tippelt. Bejött a 18-szoros válogatott jóslata, így az utolsó csoportmeccsek előtt mindkét együttes egypontos.

Japán férfiak is feltűntek az Öntőház udvaron. Mint kiderült, itt élnek Magyarországon, Esztergomban, a Suzuki-gyárban dolgoznak. Egyikük öt esztendő után hazatér, és az a szokás a társaságban, hogy a mindenkori távozó kollégát egy Fradi-mezzel ajándékozzák meg. Az Eb-n a magyaroknak és a spanyoloknak drukkolnak, azt nem mondták, hogy itthon melyik csapatnak, de a dresszválasztás alapján ezt nem nehéz kitalálni.

Ma sorsdöntő mérkőzése lesz a magyar válogatottnak az Európa-bajnokságon, Marco Rossi együttese 21 órától Skócia ellen lép pályára. Az NS szakértője, Kovács Kálmán, Honvéd-legenda, 56-szoros válogatott labdarúgó, akivel a találkozó előtt 20 órától Csisztu Zsuzsa, a Nemzeti Sport főmunkatársa beszélget.

Vendégünk: Kovács Kálmán

 

Az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány számos, fizikai aktivitásra ösztönző eseményt szervez a meccsnapokon.
Várkert Bazár, Öntőház udvar
17.00–17.45: Felnőttedzés szakedzővel – kardio kick-box
18.00–19.45: Gyerekeknek: kézműves alkotótevékenység az egészséges életmód témakörében (színezők, egészségesétel-választó, egészségtelen, a szervezetben gyulladást okozó, nem „pocakbarát” ételek bemutatása), akadálypálya, ügyességi vetélkedők; felnőtteknek: Longevity. Öngyógyító folyamatok beindítása a szervezetünkben

Kéz, míves

 

A Várkert Bazárba érkezőknek lehetőségük van az NS standján megvásárolni a Nemzeti Sport legújabb termékét, a Fix tipp társasjátékot, kiadónk Eb-magazinját, a válogatott mezbe öltöztetett Tévé Macit, valamint a DRK-val közösen készített Puskás-ruhakollekció darabjait is.

Vásároljon az NS-standon!


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik