NFL Fantasy tippek, Week 2

2526058 25260582526058 2526058
Vágólapra másolva!
2014.09.14. 09:09
Címkék
Újabb vasárnap, újabb meccsdömping és újabb fantasy tippek az online foci szerelmeseinek. Irányítók A hét kezdője: Aaron Rodgers (Packers)...

Újabb vasárnap, újabb meccsdömping és újabb fantasy tippek az online foci szerelmeseinek.Újabb vasárnap, újabb meccsdömping és újabb fantasy tippek az online foci szerelmeseinek.

Irányítók

A hét kezdője:

Aaron Rodgers (Packers) Az első héten alaposan megkeserítette az életét a Seahawks, ma a Jets valamivel kellemesebb lesz. New York zöldebbik felében nincs ugyanis secondary és, ha Rodgers csak közepes védelmet kap, hamar szétzilálja a Jets hátsó alakzatát.

Biztos kezdő:

Andrew Luck (Colts) A Denver ellen jó számokat produkált (370 yard, 3 totál TD), a gyengécske Philly védelem ellen ezt megismételheti könnyedén. Remek az elkapórepertoár és a 0-2-es rajt sem fér bele.

Drew Brees (Saints) Az első heti visszafogottabb teljesítménye a szentek győzelmébe került, mégegy ilyen nem fér bele, és ugyan nem rossz ez a Browns D#, de, ha múlt héten BigBen 365 yardot passzolt, akkor Breesnél is kiszakadhat a zsák.

A hét padosa:

Philip Rivers (Chargers) A múlt héten is helyet kapott és, ha a Cardinals ellen nem győzött meg, akkor a Seahawks ellen újfent itt a helye. Rodgers szenvedett ellenük, Riversre még rosszabb este vár.

Csak óvatosan:

Jay Cutler (Bears) Ne tévesszen meg senkit a múlt heti 300 yardos és két TD-s meccs, mert volt ott is rengeteg hiba. Ezeket a 49ers D# könyörtelenül kihasználja, hősünk pedig idegenben elég gyatra számokat produkál majd.

Matthew Stafford (Lions) A nem lézető Giants védelem ellen remekül hozta magát, de ez egy másik meccs lesz. A Panthers front7 bombaerős, McCown is szenvedett rendesen, ahogy most Stafford is fog.

Futók

A hét kezdője:

Alfred Morris (Redskins) A múlt héten nem produkált ugyan nagy számokat, de a Jags védelmének az Eagles ellen alaposan meggyűlt a baja a futással és a screen passzokkal, főleg a második félidőben, így Morris egy ahhoz hasonló playbook segítségével tarolhat.

Biztos kezdő:

Doug Martin (Buccaneers) Erős ugyan a Rams fala, de Long sérülése miatt gyengültek és ez ugyan a futójátékot annyira nem érinti, mégis van egy olyan érzésem, hogy a kosoknál uralkodó bizonytalanságot kihasználja Martin.

Rashaad Jennings (Giants) Eli formáját elnézve előbb-utóbb el kell kezdeni a futás fele tendálni és itt jön a képbe Jennings. Múlt héten Matthews rávilágított a Cardinals futás elleni hibáira és egy olyan dörzsölt mester, mint Coughlin ki is használja majd ezt.

A hét padosa:

Trent Richardson (Colts) Ennek semmi köze az ellenfélhez, szimplán arról van szó, hogy Trent barátunk elfelejtett focizni és kizárt, hogy hétfő estére újra megtanul.

Csak óvatosan:

Knoshown Moreno (Dolphins) Első heti számai (134 yard, TD) szerintem túlzóak és a Bills a csoportrangadón nem esik a Pats hibájába és végig kontroll alatt tartja majd a delfinek futójátékát.

Steven Jackson (Falcons) Ihletett formában kezdte a szezont Matt Ryan és ennek a futójáték issza meg a levét. Jackson ráadásul nem egyedül várja a labdákat a backfielden, azt a kevés labdacipelést is meg kell ossza futó társaival, így pedig nem lehet kielégíteni a fantasy tulajokat.

Elkapók

A hét kezdője:

Jordy Nelson (Packers) Az első számú Jets corner (Milliner) hiányát könyörtelenül kihasználja az első meccsen keveset mutató „sajtfejű” WR.

Biztos kezdő:

Demaryus Thomas (Broncos) Az első héten a másik Thomas, Julius kapkodta a TD-ket, most Demaryus jöhet, hacsak Sanders el nem happolja előle a dicsőséget.

Vincent Jackson (Buccaneers) A kalózok első számú receivere a múlt héten adós maradt a jó játékkal, most a kellemes Rams secondary ellen elkezdhet pontokat szállítani.

A hét padosa:

Keenan Allen (Chargers) A Cardinals ellen sem mutatott szinte semmit tavalyi önmagából és most a Legion of Boom ellen sem várható rohamos formajavulás.

Csak óvatosan:

Victor Cruz (Giants) Múlt héten még a biztos kezdő rovatban kapott helyett, de Eli gyalázatos teljesítménye miatt a salsakirály is siralmas teljesítményt fog nyújtani.

Eric Decker (Jets) A Packers CB poszton viszonylag jól áll és ez elég lehet Decker kikapcsolásához. Ha ez a tény esetleg nem lenne elég, akkor tegyük hozzá, hogy idén már nem Peyton, hanem Geno barátunk szolgálja ki, ami éves szinten több száz yard és 4-6 TD mínuszt jelent majd.

Tight Endek

A hét kezdője:

Jimmy Graham (Saints) A szenteknek javítani kell és, ha Brees belejön, akkor kedvenc célpontjának és fantasy tulajdonosainak is szép estéje lesz.

Biztos kezdő:

Delaine Walker (Titans) Múlt héten TD-zett a Chiefs ellen, míg a Dallas két hatpontost engedett a 49ers TE-jének, Davisnek, így azt gondolom most sem tudnak majd ellenszert találni a pálya közepén helyezkedő célpontok ellen.

A hét padosa:

Jason Witten (Cowboys) Az elmúlt 10 AFC ellenfél ellen idegenben megvívott meccsen 2 TD-t szerzett összesen Witten, úgy hiszem ez elég indok, de, ha mégsem, ajánlom mindenki figyelmébe Tony Romo formáját...

Csak óvatosan:

Kyle Rudolph (Vikings) Tavaly mindössze 6 TD-t engedett a Pats az aktuális ellenfél TE-jeinek és idén a Dolphins is megszenvedett a pálya ezen részén. Azt gondolom, Rudolph is „beáll a sorba”.

Védelmek

A hét kezdője:

Seahawks A Packers offense-t is szétszedték, ez a sors vár a Chargersre is.

Biztos kezdő:

Bucceneers A Rams offense nem okozhat gondot, nagy mészárlást várok.

Cardinals A Giants támadófala és Eli formája is arra enged következtetni, hogy lesz itt turnover bőven.

A hét padosa:

Jets Hiába a jó front7, ezzel a Packers ellen sokra nem mennek majd, Rodgers szétpasszolja őket és az engedett pontok, valamint yardok száma is magas lesz.

Csak óvatosan:

Chiefs Tavaly tavaly volt, idén meg siralmas az egész Chiefs, beleértve a rettegett védelmet is. Manning könyörtelen lesz.

Vikings Az első héten TD nélkül hozták le a Rams ellen, most a Floridából feldúltan távozó Brady minden dühét kitölti majd a vikingek védelmén.

A képek forrása: gridirongrit.com, cbssports.com

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik