El: Thomas Dollnak egyáltalán nem tetszett a füttyszó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.16. 22:49
null
„Ez nem lehet igaz!" Csalódott ferencvárosi játékosok a bosnyákok gólja után (Fotó: Veres Viktor)
A Ferencváros–Zeljeznicar (0–1) El-selejtező után a hazaiak vezetőedzője, Thomas Doll a kihagyott helyzetekről beszélt, illetve szót ejtett a szurkolókról is...

SZAVAZÁS

A Fradi egygólos hátrányban várja a Zeljeznicar elleni idegenbeli El-visszavágót. Van esélyük a zöldeknek?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Mindenki elképzelheti, az egész csapat leeresztett fejjel ül az öltözőben. Ma nem tudtuk azt a minőségi játékot nyújtani, amit elképzeltünk. Viszont a nemzetközi labdarúgásban ki kell használni a helyzeteket. Nem öt-hat helyzetet kihagyni, mert megbüntetik a hibázó csapatot. Megvoltak a tiszta helyzeteink, amiket nem lőttünk be, egy figyelmetlenséget kihasználva pedig megbüntettek minket" – nyilatkozta a lefújást követően a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll.

„A második félidőben nem tudtuk megfelelően megjátszani a területeket, és nem láttam a tizenhatos előterében azt az átütőerőt a játékunkban, ami kellett volna a gólhoz. Nem tetszett az sem, hogy a lelátóról füttyszó hallatszott a második félidőben, mert a játékosaink mindent megtettek, nem érdemelték ezt meg" – tette hozzá a szakember.

Dollnak felvetettük, bár több rutinos játékosa van a Fradinak, ám a befejezéseknél sokszor éppen a rutin hiányzott...

„Nem szabad elfelejteni, hogy Hajnal Tamás sérülés után tért vissza, Sesták pedig nincs régóta velünk, szükségük van még bizonyos meccsrutinra ebben a szezonban, össze kell érnie a csapatnak, de ennek ellenére nem tartom kizártnak, hogy például jövő héten Szarajevóban győzni tudjunk. Ez a párharc még nincs lefutva" – mondta.

Doll a sérültekről elmondta, Roland Lamah medvepuszit kapott, nem tűnik súlyosnak az eset, Cristian Ramírez viszont mankóval hagyta el a stadiont, az ő sérüléséről az orvosi vizsgálatok után lehet bővebben beszélni.

„Kihagytuk az első félidőben a lehetőségeket, a második elején passzívak, a vége felé talán jobbak voltunk. Az ellenfél a hajrában a semmiből talált egy gólt. A mérkőzés képe alapján jobb lett volna nekünk a gól nélküli döntetlen. Nincs semmi veszve, képesek vagyunk idegenben betalálni. Biztos vagyok benne, hogy a visszavágón jobban fogunk játszani. Nem tudtuk hozni a saját játékunkat, ezen változtatni kell” – mondta Gera Zoltán, a Ferencváros középpályása a Duna Tv-nek.

Almir Memic, a bosnyákok vezetőedzője csapata küzdeni tudását emelte ki.

„Rendkívül elégedett vagyok, különösen az eredménnyel. Mindkét csapat jól játszott. Arra készültünk, hogy a Fradi próbál nyomást gyakorolni ránk, ezért minden labdáért nagyon meg kell küzdeni, és ezt meg is tettük, ez nagyon fontos volt. Azonban szeretném hangsúlyozni, ez még csak az első felvonás volt, lesz egy visszavágó is" – nyilatkozta Almir Memic.

A szakember kiemelte a védők teljesítményét, és hozzátette, úgy érzi, csapatának ugyanazok az erényei, mint a Ferencvárosnak

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

FERENCVÁROS–Zeljeznicar 0–1 (Beganovic 90.)

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

A másik magyar érdekeltségű El-mérkőzésen
Skonto Riga (lett)–DEBRECENI VSC 2
–2

FTC–Zeljeznicar 0–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik