El-selejtező: A Liteksz nem okozhat meglepetést - Dombi Tibor

Vágólapra másolva!
2010.08.26. 17:50
A DVSC labdarúgócsapatának középpályása, Dombi Tibor csapata mai, Liteksz Lovecs elleni El-selejtező-visszavágója előtt elmondta, a bolgár csapat várhatóan jobb teljesítményt nyújt majd, mint egy hete, amikor 2–0-ra kikapott Nyíregyházán, de felkészültek az ellenfélből, nem félnek attól, hogy a hazaiak meglepik őket.

„Jó eredményt értünk el a hazai mérkőzésen, ám a visszavágó ettől még nagyon nehéz lesz – nyilatkozta Dombi Tibor klubja hivatalos honlapjának. – Fontos lenne gólt rúgni, mert akkor már majdnem biztosra vehető a továbbjutás, de nem lesz egyszerű. Van egy olyan érzésem, hogy a Liteksz nem adott ki magából mindent Nyíregyházán, főleg az első félidőben, vagy inkább úgy mondom, nem jött össze nekik semmi. Hazai közönség előtt biztos jobban játszanak majd, de meglepetést már nem okozhatnak nekünk, hiszen dvd-n láttuk több mérkőzésüket is."

Dombi felidézte a tavalyi Levszki Szófia elleni idegenbeli BL-selejtezőt, amelyen a középpályás gólpasszt adott.

„A fontos meccsek azért megmaradnak egy játékosban, én sem vagyok kivétel. A Szófiában elért eredményünknek köszönhetően nagyon közel kerültünk a csoportkörhöz, az első meccs után már mi számítottunk esélyesnek, és végül történelmet írtunk. Remélem, ma este is így lesz" – mondta a DVSC szélsője.

A 19.30 órakor kezdődő mérkőzésről szóló beharangozó írásunkat itt olvashatják!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik