Videó: férfi ellen állt ki a női ketrecharcos, nem lett szép vége

Vágólapra másolva!
2021.11.03. 15:53
Rengetegszer feltették már a költőinek tűnő kérdést az MMA világában: mi történne, ha egy női ketrecharcos állna ki egy férfi ellen? A lengyelek most megadták a választ…

Lengyelországban néhány napja rendezték meg az „MMA-VIP3” nevezetű ketrecharcos eseményt, ahol egy egészen különleges összecsapásra is sor került. Ula „ArmPowerGirl” Siekacz ugyanis egy férfi, nevezetesen Piotr Lisowski ellen állt ki egy hárommenetes meccsre. Ula „ArmPowerGirl” Siekacz ugyanis egy férfi, nevezetesen Piotr Lisowski ellen állt ki egy hárommenetes meccsre.

Az nagyjából az első másodperctől látszott, hogy itt inkább marketingfogásról van szó, mint valós küzdelemről, Lisowski ugyanis amennyire csak tudta, visszafogta magát.

A meccset végül a második menetig sikerült elhúzni, mikor a férfi megunta az árnyékbokszot, és földre vitte hölgy ellenfelét. Itt ugyanis a bíró szinte azonnal véget vetett a mérkőzésnek.

„Nagyon csalódott vagyok, ez ugyanis egyáltalán nem úgy sült el, ahogy terveztem. Pontosan tudtam, mit csinálok, mikor belevágtam ebbe, hatalmasat csalódtam magamban. De ahogy mondani szokás, ami nem öl meg, az csak erősebbé tesz…” – mondta a brit The Mirrornak Siekacz.

Talán mondani sem kell, az internet népe pedig azonnal a lengyel promóter ellen fordult, amiért egyáltalán összehozta a bizarr meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik