UFC: Nincs ebben meglepő – Nurmagomedov már üzent is

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.05.10. 08:49
null
Justin Gaethje a háttérből előlépve vált a könnyűsúly főszereplőjévé (Fotó: <a href="https://twitter.com/TeamKhabib/status/1259366753198575616" target="_blank">Twitter</a>)
Mint beszámoltunk róla, az MMA vezető szervezeténél, a UFC-nél Justin Gaethje a könnyűsúlyú világbajnok, Habib Nurmagomedov helyére beugorva váratlan győzelmet aratott a UFC 249-en Tony Ferguson ellen. Az orosz világbajnok a Twitteren üzent a meccs után.

 

Tony Ferguson az év elején nagyon magabiztosan nyilatkozott arról, hogy legyőzi a könnyűsúly veretlen világbajnokát, Habib Nurmagomedovot, ehhez képest a UFC 249-re az orosz helyett beugró Justin Gaethje-től is kikapott TKO-val, a harmadik menettől egyoldalúvá vált mérkőzésen.

„Ebben a sportban és különösen ebben a súlycsoportban mindig vannak éhes oroszlánok, amelyek ott lihegnek a hátad mögött, és ha megpihensz, véged van. Vannak, akik távoznak, mások érkeznek, nincs ebben semmi meglepő, de én nem esek el a lövés előtt. Mindig harcolni fogunk” – kommentálta a Twitteren Ferguson vereségét Nurmagomedov, aki ezek után várhatóan az immár ideiglenes világbajnok Gaethje ellen küzdhet a következő meccsén.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik