nemzetisport.hu 2018.11.30 08:57 Frissítve: 2018.11.30 09:36

Símagazin: 100 oldalon az idei újdonságok

Ha késő ősz, akkor símagazin – sorozatban a harmadik alkalommal kínálunk olvasnivalót a téli hónapokra a Nemzeti Sport Kiadványok kereteiben. Sőt, ez talán több is mint olvasnivaló, hiszen ezúttal is egy olyan kiadvány elkészítésére törekedtünk, amely a szórakoztatásnál többet ad.

Harmadszor is megjelent a Símagazin

Az első évben a kezdőket céloztuk meg, tavaly pedig számos külföldi síterepet mutattunk be, megkönnyítve a netes keresgélést, ha még valaki nem döntött úti céljáról. Nem állíthatjuk, hogy ezúttal nem akarunk  hasznos információkat, tippeket kínálni a síeléssel még csak visszafogottan ismerkedőknek, miként természetesen néhány remek sípályatippet is írunk, de a fókuszba most az újdonságok kerültek.

Hiszen a síelés is évről évre, sőt, napról napra változik, még ha nem is vesszük észre egy-egy téli „nyaralás” során ezeket a változásokat. Sok ismert pálya eurómilliókat öl a fejlesztésekbe; a nagyobb sportszergyártók már-már űrfelszereléseket terveznek; a kütyüink után a síelésbe is beköltözött az „okos” előtag, ki tudja, hamarosan már „okossíléc” fuvaroz be bennünket kényelmesen a célba; amíg nincs baj, talán fel sem tűnik, de a gyógyítás és a rehabilitáció is számos újdonságot rejt; a teremben gépekkel már sokaknak élvezetesebb síelni, mint a szabadban; és talán a síelésről nem feltétlenül Kína vagy pláne Lesotho jut az eszünkbe, holott már ott is bőven túl vannak a kezdeti lépéseken, a dubai „Alpokról” nem is beszélve.

A magazin december elejétől kapható az újságosoknál, az ára 990 forint.

2022.06.23 15:21:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A verseny fő mobilitási partnere idén is aktívan jelen lesz a balatoni térségben. (x)

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.