nemzetisport.hu 2021.10.28 08:29 Frissítve: 2021.10.30 22:11

Focicsapatot alakítottak a Comedy Central humoristái

Újra a nagypályás nevettetőké a terep a Comedy Centralon! Október 22-től ugyanis folytatódik a humorcsatorna standupos műsorfolyama, a Comedy Club. Az új, hetedik évadban ismét trükkös cselekkel, kíméletlen támadásokkal és védhetetlen poénlabdákkal nyomul a gárda. Olyan mozgás- és sportkedvelő standuposok is bemutatják majd többek között új estjüket, mint a szabadidejében szívesen túrázó Litkai Gergely, vagy hétvégente a családjával rendszeresen kiránduló Kovács András Péter. (x)

 

Litkay Gergely (balra) és Janklovics Péter is a csapatban (Fotó: Comedy Central)

„Első a club!” – adta ki a jelszót tavaly a Comedy Central népszerű standupos válogatottja, és a nagypályás humoristák tartják is magukat az alapelvükhöz. Október 22-étől ugyanis ismét a humorcsatornán gálázik a Comedy Club sztárgárdája! Az új, hetedik évadban a rutinos hálóőr Badár Sándor indítja a támadást a kapuból; A Tűzföldtől Alaszkáig című estjében amerikai utazásairól, és az ott átélt kalandjairól mesél.

A humorlabda ezt követően, október 29-én a Janklovics Péter, Litkai Gergely és Szabó Balázs Máté alkotta védőhármashoz kerül, akik a Zöld stand-up témában passzolgatnak egymás közt. A fenntarthatóságról szóló estben többek között az is kiderül, hogy érdemes-e szóba hoznunk egy családi ebéden a klímaváltozás és a biodiverzitás témáit?

A közönség őrjöngve tombol majd, amikor november 5-én a középpályán egy igazi cselgép tűnik fel: Ráskó Eszter a NagyÁrpi 1-2. részével fokozza majd az izgalmakat. Nem riad vissza semmitől és kendőzetlen őszinteséggel záporoznak majd poénjai a nővé, partnerré és anyává válás rögös rumos meggyeiről. Hasonló témában erősíti a támadó szellemet Kovács András Péter november 12-én, aki az Apróbetűs részek 1-2. című produkcióban egy vicces, felkavaró és nagyon őszinte vallomásban mesél saját tapasztalatairól férjként és szülőként.

November 19-én Litkai Gergely szólóban is odateszi magát, hogy Számok című műsorával újra divatba hozza a gondolkodást és nagy kérdéseket tegyen fel a számok nyelvén. A gazdasági számok, statisztikák, matematikai feladványok és a társadalom szempontjából érdekes számok is megjelennek az estben, de lehull a lepel arról is, hogy mennyi idős korukban lettek az emberek sikeresek vagy hogy hány mobil-előfizető van.

Ugyan nyerésre áll a csapat, de Csenki Attila tehetségére is szükség van, aki nem hagyja lankadni a szurkolók lelkesedését: november 26-án Az újrahasznosított férfiben az apává válásról, a negyvenéves férfilétről osztja meg benyomásait önreflexió formájában.

A kapu előtt Ács Fruzsinához kerül a labda december 3-án, aki Véletlenül szingli?! című produkciójában többek között arra is keresi a választ, hogy lehet-e szingliként is szép az élet, illetve megosztja a tapasztalatait arról, hogyan lehet egy társkereső applikáción úgy érvényesülni, hogy mindenkit balra húzol. Végül a Felméri Péter-Litkai Gergely csatárpárosra szegeződik minden tekintet, hiszen a december 10-i Galeri című adásukban bravúros lövésekkel küldik kapura a védhetetlen humorlabdákat. Végül, hála a sztárcsapat tökéletes összjátékának, a meccs végére a labda a hálóban landol! A nevetésben megfáradt rekeszizmú közönség hálásan tapsol, a hetedik Comedy Club szezon méltó befejezéseként.

A Comedy Club adások sorrendje:
október 22. Badár Sándor – A Tűzföldtől Alaszkáig
október 29. Janklovics Péter, Litkai Gergely, Szabó Balázs Máté – Zöld stand-up
november 5. Ráskó Eszter – NagyÁrpi 1-2. rész
november 12. Kovács András Péter – Apróbetűs részek 1-2. rész
november 19. Litkai Gergely – Számok
november 26. Csenki Attila – Az újrahasznosított férfi
december 3. Ács Fruzsina – Véletlenül szingli?!
december 10. Felméri Péter, Litkai Gergely – Galeri

Comedy Club 7. évad október 22-től minden pénteken 21:00-tól, ismétlések minden vasárnap 21:00-tól a Comedy Centralon!
2021.11.27 16:38:12

Egyéb egyéni B. D. K.

A cseh szépség saját magára énekesként és fitneszmodellként is hivatkozik.

2021.11.26 23:27:57

Egyéb egyéni Munkatársainktól

Csökkent a létszám, számos szervezet kiesik – alapjaiban alakult át a Magyar Olimpiai Bizottság összetétele.

MOB
2021.11.23 10:18:47

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A két vívó jószolgálati nagykövetként is csatlakozott a közmédia idén jubiláló, 10 éves Jónak lenni jó! karitatív kampányához. (x)