Csupasport: az autójában lakott, most Mr. Olympiát nyerne

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.11.16. 18:27
Címkék
„Óriási kar, láb, nagyszerűen kidolgozott mellizom, a válla azonban lehetne szélesebb és vastagabb, és akkor minden esélye meglenne a Mr. Olympia-győzelemre.” A testépítés egyik legismertebb alakja, Ronnie Coleman mondta ezt William Bonacról, akit előzetesen a negyedik helyre tippelt a decemberben rendezendő Mr. Olympián. Ugyanakkor az sem lenne meglepetés, ha esetleg megnyerné a versenyt.

A negyvenéves, ghánai származású holland sportoló veteránnak számít a mezőnyben, a legtöbbször az alázatosságát szokták kiemelni, és a Conqueror, azaz Hódító becenevet sem véletlenül kapta. Tinédzser volt, amikor a családja Ghánából Ausztráliába költözött, tizenhárom évesen stresszoldásként kezdett kondizni, majd idővel egyre jobb eredményeket ért el. Felnőttként volt egy kemény időszaka, amikor a munkáját és az otthonát is elvesztette, így az autójában aludt, ő azonban összeszedte magát, felállt a padlóról, és 2018-ban, illetve 2020-ban is megnyerte az Arnold Classicot.

A Mr. Olympiára készülő testépítőről a Csupasporton olvashatnak bővebben.

A szabadidős oldalon találnak cikket arról a láncdohányosról, aki egy maratoni lefutása közben elszívott egy egész doboz cigarettát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik