Csupasport: a testépítésben teljesedett ki Bogdányi Titanilla

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 20:22
null
Fotó: Csupasport
Címkék
Az egyik legismertebb szinkronszínész az edzőteremben találta meg az egyensúlyt. Edzői képesítést szerzett, és éppúgy otthonosan jár a kondigépek között, mint a színházban.

 

– A színészek számára különösen fontos a jó állóképesség. Ezért fogott bele a testépítésbe?
– Nem következett egyik a másikból. Egyszerűen nehéz élethelyzetben voltam, megoldást akartam találni, és tudtam ebben segít a sport – válaszolta a Csupasportnak Bogdányi Titanilla. – Elkezdtem edzésekre járni, mindent kipróbáltam a népszerű sportágaktól a ritkább műfajokig, végül eljutottam a testépítéshez, közel tíz éve.

– Miért éppen a bodybuilding?
– Egykori párom igazi sportember volt, crossfitedzésekre járt, és egy alkalommal felvetette, hogy menjek el vele konditerembe. Nem igazán tetszett az ötlet, mivel én is azok közé tartoztam, akik ferde szemmel néznek az edzőtermek világára. Illetve a gyerekkori asztmámat nem nőttem ki, és a rossz tüdőkapacitásom miatt aggódtam, milyen lesz a nehéz, súlyos edzés. Erre mit ad Isten? Éppen a testépítés hatására kezdett javulni a betegség.De nem ez volt az egyetlen érvem a rendszeres edzések mellett, valójában az első alkalom után beleszerettem. A kapcsolat véget ért, de a konditerembe továbbra is elmentem, nem sokkal később túlzásba estem, és heti hat-hét alkalommal edzettem. Szerencsém volt, hogy ebben az időszakban kevesebb forgatás volt, így több szabadidőm maradt a mozgásra, és nemcsak szenvedéllyel, hanem tudatosan csináltam a testépítést.

Az interjú folytatása a csupasport.hu oldalán olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik